Sminkek szájra

4.3
Hozzáadva 2016.11.14.by

Aerodon

3,6 g

Intenzív árnyalatú rúzs, mely jól megy a farmeredhez. Teltebbnek mutatja az ajkakat, kellemes érzetet ad és teljes fedést biztosít.

4 árnyalatban kapható

2017.06.28. 23:48

2 színt szereztem be, a Pouty Girl és a Pink Fashion árnyalatokat.A p.girl telitalálat! A többi közül nehezen választottam, mert pont olyan rózsaszínesek-lilásak voltak, amik rajtam vagy nagyon jók, vagy rémesek, pl. sárgábbnak mutatják a fogaimat is. + Az egyikről találtam tesztet, ami az Intimate nevű sima CT rúzzsal együtt volt tesztelve, és szinte nem volt köztük különbség, s mivel az már megvan, így az ki is esett. Így 2.-nak a pink f.-t rendeltem meg.A csomagoláson található egy sötétkék farmeranyagra emlékeztető minta. Az illatuk finom édeskés, mint a normál verziónak. Ebben a két színben nincsenek csillámok, krémesek, jól pigmentáltak és tartósak.A p.girl egyszerűen elragadó! Ha valakinek még esélye nyílik beszerezni, ne gondolkozzon rajta sokat. Vannak hasonló színek, de ebben van valami megfoghatatlan, amitől nagyon-nagyon szép, mint valami sokkal drágább rúzs limitált kiadása, gyönyörű.Valami lilás-bogyósgyülmölcsös, tipikus "berry" szín, de van benne valami különleges. Szép telt és picit sötét is, de nem annyira, hogy hófehérkéknek vagy nappali viseletre ne legyen jó. Olyasmi, mint az egyik bordó rúzs az Avonból (talán a Bold Bordeaux, de annál sokkal egyedibb és szebb), vagy egy bordónak kinéző rúzs, ami aztán mégsem az a vöröses, hanem lilás tónusú.A pink f. már kicsit problémásabb nekem, egy amolyan élénk babarózsaszín. Elég világos, de egyáltalán nem az a fehéres rózsaszín, ezt inkább közepesnek mondanám, mert elég jól látszik az ajkakon. Kissé kékes, hideg árnyalat (tényleg lilába hajlik kissé), de meseszép ez is, csak sajnos valamiért a fogaknak kevésbé "barátja", hajlamos kiemelni az elszíneződéseket. De szerencsére nem annyira rossz. Ha jó alaposan felkenem, várok, majd felitatom zsebkendővel, akkor kapok egy tartós matt rózsaszínt, ami szintén gyönyörű! Régóta kerestem már ilyen babypink-szerű enyhén matt rúzst. Még jó, hogy így is használható, mert különben én sem nyúlnék érte gyakran. Amúgy ebben is van egy kis csavar, kicsit hideg és kékes, de picit mintha még neonos rózsás is lenne. Ráadásul simán viselhető hétköznapokra is! Továbbá tényleg jó rózsaszín, nem túl világos, és nem is túl erős, pont kellemes. Az én hófehér bőrömmel és szőkésbarna hajammal sem keltett Barbie-s hatást, és nem is cicababás, tök normál pink. Plusz a szám sem világított vagy "veszett el", mert nem az a világos fajta. De nem is túl erős, kellemes, nőies. Pont úgy van megcsinálva, hogy ne legyen közönséges és egyszerűbb alkalmakra is viselhessük, egy gyors egyszerű sminket is feldob és kész. :) És tényleg érdemes kipróbálni a zsepivel felitatott matt változatát, úgy talán még diszkrétebb is.Amit hibának fel tudnék hozni, hogy elég hasonlóak voltak a színek (és nem tudom, mennyire igaz, hogy olyan remekül passzolnak ezek a farmerhez, majd megnézem már farmeringgel vagy valamivel, bár szerintem mással is fel lehet venni nyilván), és ugye az egyik konkrétan ugyanolyan volt, mint az egyik állandó CT rúzs. Szerintem ez hiba, egy limitált kollekcióban legyenek már olyan színek, amik az állandóban nem szerepelnek. Ami még zavaró, bár csak a pink f. esetében tapasztaltam, hogy foltosodik, csíkozódik főleg alul. Sokat kell várni, mire krémesebb lesz és normálisan néz ki. De kárpótol az, hogy olyan szép matt változatban, és akkor egyenletes is a fedése. A p.girl színe pedig egyenesen csodás, remélem rendeltem belőle tartalékot, nem csak terveztem. :D Összességében 4*, és ezt a két színt csak ajánlani tudom. Végül is, ha úgy nézzük ezek a kis hibák simán elnézhetők egy alig 400 forintos rúzsnak. A p. girl-t újravenném, egész életemben használnám, a pink f.-ből pedig reménykedem, hogy csak egyet vettem, mert bár szép tényleg, de nekem abból pont elég egy is. De összegezve azt sem bántam meg. Ha pedig mégsem kenem majd túl gyakran a számra, akkor megpróbálkozom vele pirosítóként, vagy keverem más színnel.A pink f. foltosodása és a problémás/túl hasonló színek miatt a levonás, de a pouty girl életem egyik legjobb vétele! ;)

2017.03.12. 16:30

A pink fashion árnyalatot rendeltem meg. A képen sokkal sötétebb, pigmentáltabb volt, így kicsit meglepődtem, hogy a lilába hajló világos rózsaszínt kapok. Szép-szép, de annyira nem érzem magaménak ezt a színt, sokára fogom elhasználni.

2016.09.05. 14:07

Rúzsmániás vagyok, ezért nem tudtam ellenállni ennek sem. Én is a jean queen árnyalatot rendeltem meg. Gyönyörű a színe, elég sokáig tart, egyenletesen kopik, nem szárít (bár én eddig csupán egyszer találkoztam szárítós rúzzsal). Azt imádom még a color trendes rúzsokban, hogy szépen színeznek, de nem képeznek réteget a számon, mint sok más rúzs. Ja, és 500 forintba kerül egy kimondottan jó minőségű termék, gondolom, ez is lehet szempont.

2016.07.22. 08:28

Nem az első rúzsom ettől a márkától. Szerintem megbízhatóan hozza az alap minőségét. A színekből idáig egy árnyalatot rendeltem (Jean Queen), élőben szebb de a színe az hasonló a katalógushoz. Nekem a tartósságával nincs gondom, egyáltalán nem szárít és szépen fed, én általában mindennapokban használom. Nálam még az evés-ivással járó kopás sem vészes, evés után ráfér a korrigálás. Nem egész napos tartós, de a csomagolás táskabiztos szóval nekem ez pont megfelel. Ezért az árért pedig egy egészen jól kihasználható rúzst kapunk. Még lehet kipróbálok jövő hónapban más színt is, az ár-érték arány miatt kap max pontot.