Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
agi.greendaygirl
2014.02.11. 00:45
Én is a képen látható barackszínű árnyalatot vásároltam meg (még régen), melynek a neve "Cappucino". De semmi barnásat nem vélek benne felfedezni, inkább az illata hajazhat arra.A mobilomon szerintem egyszer sem volt, csak azért vettem, mert nem volt barackszínű termékem. (Mondjuk valami barackszínű rúzst is már évek óta tervezek vásárolni/kipróbálni, de még mindig nem jutottam hozzá.)Az enyém még mindig jó, igaz kb. háromszor ha kinyitottam eddig (mindig tartogattam, de nem tudom, milyen alkalomra :D).Kellemes édeskés illat, de az íze eléggé "műanyagos" felkenéskor. A minősége viszont szerintem nagyon jó, jobb, mint sok más Avon-os szájfényé. Kár, hogy pont ebből kaptunk csak pár (kb. 1-3 ?) ml mennyiséget és limitált is volt...Jó a színe, jó az állaga, nem ragad, szép a fénye/csillogása, pont amilyennek lennie kell, nem szárít, semmi probléma nincs vele. Az ára sem volt túl magas.Csak a mobildísz miatt tudnék pontot levonni, mert tényleg nem praktikus, hogy vagy mobillal a kézben kell felvinni a szájfényt az applikátorral, vagy pedig nagy nehezen le kell akasztani, de akkor meg nehéz megfogni és rácsavarni a kupakot az akasztó nélkül.Szóval jópofa, inkább tiniknek való, de nem praktikus.Viszont rájöttem, hogy végül is a hátránya lehet az előnye, mert ha kifogy lehet bele tölteni másik szájfényt is, amit - ahogy már valaki írta - kulcstartóra lehet rakni. Nekem az pont jó lenne, mert általában nem teszek semmit a számra (inkább csak a szemem sminkelem), olykor viszont jól jönne egy ilyen valami, ha épp lenne nálam és pár perc alatt feldobhatnám vele kicsit a számat, ill. a megjelenésemet. Tulajdonképpen már most is rárakhatom a kulcstartóra (hurrá, akkor majd csak 1 kg fémmel a kezemben kell szájfényezni! :D)... Vagy akár nyaklánc is lehetne belőle; az tuti, hogy jobban mutatna, mint a régi Oriflame-es nyakláncszájfény... De azt hiszem az ilyesmikből én már kinőttem.A zsinóros része pedig megmaradhat mobildísznek, vagyis rá lehet akasztani valami mást a végére. Habár én már kinőttem az ilyesmiből is, noha régen sokféle mobildíszem (még saját készítésű is) volt. De összességében aranyos kis terméknek tartom, örülök, hogy megtaláltam. (Végre talán el is használom már. :))
2014.02.02. 21:58
Még mindig megvan, de már nem kenném a számra, mert biztos, hogy megadta magát. Most a neszeszerem húzózárának a nyelvén lóg, jól el van ott. Sötétbordó színű, és amikor még használtam szájfényt volt, hogy felkentem. Nem volt rossz. Most már csak dísz, nosztalgia, poén. :)
2013.09.24. 20:28
Nekem is volt ilyen kis cukiságom, sőt még meg is van valahol, sokáig hordtam a telómon, ráadásul szájfénynek sem volt rossz, bár csak akkor használtam ha éppen nem volt nálam normális szájfény vagy rúzs.
2013.09.24. 08:35
Nekem is volt ilyenem. Cuki volt, de emlékeim szerint hamar beszáradt.
2013.09.24. 05:08
Már legalább 6-7 éve meg van és még mindig tökéletes állapotban .Színe gyönyörű és az illata mennyei :)
2013.07.21. 16:46
A tolltartómban volt egy ilyen, szerintem még mindig megvan. Igazából én nagyon szerettem :) kifejezetten jó szájfény volt, isteni illattal. De én sem használtam sokszor.