-.Nikii.-
Energizáló tusfürdő érzékeidnek! Vitaminos tusfürdő málna és fekete ribiszke illattal.
2018.02.24. 20:24
Imádom! Elsősorban az illata miatt, ami a gumicukorra emlékeztet.
Utoljára szerkesztve: 2018.02.11. 19:46 - 2018.02.10. 23:02
Nagyon finom, bogyós illata van, meg kicsit a gumicukorra emlékeztet. Jól habzik, nem szárít, úszás után mindig olyan jól esett az illata, szinte energizál :).Viszont időnként belefutok egy-egy olyan flakonba, amit irtó nehéz kinyitni.
2017.10.27. 07:08
Isteni finom málnás illata van, elképesztően kellemes illatú. Nem szárítja a bőrömet, jól tisztít, rendesen habzik. Nekem most ez a kedvenc tusim, imádom az illatát.
2017.08.14. 10:25
Nagyon jó illata van, legszívesebbet beleharapnék a finom málnába. Nem szárítja a bőröm, viszont amiért levonok egy csillagot, az a habzása, ami lehetne jobb, így nekem elég gyorsan fogy. Valamint másik negatív, amit már többen is említettek, a borzalmas kupak.
2017.08.10. 18:19
Nagyon finom illata van és nem szárítja a bőrt, elég jó az ár-érték aránya. Kellemes meglepetés volt ez az Avontól.
2017.07.24. 06:59
Jó az illata , de sajnos én nekem viszket tőle a bőröm :(Így nálam csak 2*