Avon Distillery Purify Arcolaj
Ár: | 6500 Ft | Kategória: | Arcápolók | |||
Kiszerelés: | 30 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | tanácsadónők, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: Mia0602, Módosítva: 2019. szeptember 10.
Lelőhely: | tanácsadónők, online | |
Kategória: | Arcápolók | |
98% tisztaságú aktív összetevők különleges elegye bőröd méregtelenítésére és regenerálására.
- vegán alapanyagok
Beta Carotene
sz
Rubus Chamaemorus Fruit Extract
a
Meglep, hogy milyen rossz értékeléseket kapott, de olvasva a korábbi véleményeket, azt látom, hogy nem mindenki van tisztában az arcolajok funkciójával és használatával - így nem csoda, ha "csalódnak" bennük.
Ebből konkrétan két csepp elég a teljes arcra, nem kenni kell, hanem finoman, "ütögető" mozdulatokkal felpaskolni az ujjbegyek segítségével. Egy arcolaj nem nyújt olajos hatást, ha jól van használva.
Ennyit a korábbi véleményekről.
A saját véleményem: nagyon szeretem, a Kiehl's Midnight Recovery Concentrate olaja helyett használom olcsóbb alternatívaként, és fantasztikusan reagál rá a bőröm. Ha az ember elkezdi használni, nagyjából 10-14 nap után érezheti a változást: nekem életemben először a reggeli arcápolási rutinom rövidebbé vált, mert a súlyosan vízhiányos bőrömön annyit segít, ha lefekvés előtt még ezt is felviszem.
Nem komedogén, nincs erős illata, és nagyon sokáig elég. Nem értek egyet azzal sem, hogy egy túlárazott jojoba olaj lenne.
Részemről 5 csillag.

Ennyit a korábbi véleményekről.
Részemről 5 csillag.

"Csak ettől mentsen meg az ég! " Valamelyik újsághoz csomagoltak egy mintát belőle, gondoltam kipróbálom, ártani csak nem fog. Pár cseppnyi mennyiséget szerettem volna eloszlatni az arcomon, de lehetetlen volt, vagyis kenődött ide-oda, a bőröm alig szívott be valamit belőle, emellett kimaxoltam a diszkógömb hatást. Alig tudtam lesuvickolni a fejemről, a minta további részét pedig azonnal kukába dobtam. Hozzá teszem, zsírosodásra hajlamos a bőröm, de direkt egy uszodás, klóros víztől szárított napon próbáltam ki. Bár ne tettem volna. Illata nincs, pedig nem bántam volna. Azt hiszem ha valaki szereti az olajokat vagy rettentő száraz bőrrel rendelkezik, annak talán jó, de hú, nekem soha többé.

Először mintát vettem belőle es imádta a bőröm. Este felkentem reggelre 90%át beszívta a bőröm, maradékot sima vizzel nagyjából lemostam, hogy a készülődés alatt még szívódhasson be belőle. Az árát én is sokalltam. Láttam, hogy írtátok ez csak egy túl árazott jojoba olaj... így hát elslattyogtam a rossmanba és vettem majdnem 3000ft ért jojoba olajat (nyilván nagyobb kiszerelés) kentem 2 hónapig de semmi hasonlót nem tapasztaltam, mint az avonos terméknél. Így hát beruháztam rá, kaptam hozzá egy nappali arckrémet is és továbbra is imádom. A nappali krém külön pozitív csalódás volt. Már csak a pénztárcám fogja bánni ezt a terméket. :)

Termékmintát próbáltam, 5 alkalomra volt elég.
Rendbehozta a szárazságtól hámló bőrömet. Nagyon tetszik, hogy illatmentes. De sajnos ezzel párhuzamosan én avasnak érzem. Az ára irreálisan magas. Biztos van hasonló termék kedvezőbb áron.
Az irány amin elindult az Avon igen bíztató, de az árak szerintem túl magasak.

Termékmintát próbáltam, 5 alkalomra volt elég.
Az irány amin elindult az Avon igen bíztató, de az árak szerintem túl magasak.

Az előző tapasztalatokat olvasva, óvatosan bántam a felvinni kívánt adaggal; de még így sem éreztem, hogy a termék maradéktalanul beszívódott volna. Ettől függetlenül, biztosan van ápoló hatása.
Off:
/Az új termékcsaládot szettben rendeltem meg, mert így jóval kedvezőbb volt az ára, és szükségem volt terméktapasztalatra. Az általam ismert Avon- Vásárlók nagy részének ez megfizethetetlen./

Off:

Mintát kaptam belőle aminek nagyon örültem, mert a száraz arcbőrömre a nyár kivételével rendszeresen használok arcolajat. Kíváncsian próbáltam ki. Sajnos nem vált be. Még nem találkoztam olyan arcolajjal, amit ne szívott volna be a bőröm rövid időn belül, utána még száraz bőrre való éjszakai krémet is szoktam használni. Ez az arcolaj ott maradt az arcomon, úgy éreztem hogy egy óra múlva se szívott be belőle semmi, a vége több esti próbálkozás után mindig az lett, hogy letöröltem. Nem igazán értem, hogy lehetséges ez. Előttem értékelők egyike leírta, hogy milyen jól beszívódik, pedig neki nem is száraz a bőre. Lehet, hogy csak nekem nem vált be.

Az elöttem íróknak a növényi glicerint azért említik,nyilván nem tudjátok ahol nincs kiirva hogy növényi az nem is az,így a hatása sem,óriási különbség van de ez akkor is nevetséges mert a mesterséges glicerin 10 ft,a növényi meg 30ft!Ennyi pénzért tehettek volna bele kis speciális zsírsav összetltelű olajakat is,kis zsírban oldódó c vitamint,az azulén tök jó nyugtató de hát így ez az egész 500 ft üveggel együtt!ahhaahah

Első használat alapján: elképesztően könnyen felszívódik (pedig T-vonalban zsíros a bőröm). Illatmentes. Selymes és puha lett azonnal a bőröm felkenés után. Jól hidratál.
Update: 2 hete használom, bababőröm van tőle, évekkel fiatalodott a bőröm, rugalmas, hidratált, normál fényű (már csak az ősz hajszálaimat kellene visszafiatalítani, nem festeni).
* az összetevői között 3 féle növényi olaj, egy szederféle gyümölcskivonata, béta karotin és E-vitamin is megtalálható

Nevetséges egy termék, de inkább az avon az.
Ajándékba kaptam, de felhúzott az ára, biztos nem vennék jojoba olajat ennyi pénzért. Soha :-D
Ez egy nagyon túlárazott, horror áron kínált jojoba olaj. Aki jojoba olajat szeretne, a Müllerben lehet kapni 2-3 ezer körül 100-150 ml-t! De még az Aromax is harmad áron van, meg majdnem 2x ekkora mennyiség.
Úgyhogy ez egy nagy avon vicc :-D
A hatása jó, az kap 1 csillagot.

Nevetséges egy termék, de inkább az avon az.
Úgyhogy ez egy nagy avon vicc :-D
A hatása jó, az kap 1 csillagot.

Antioxidánsok: Tocopheryl Acetate, Rubus Chamaemorus Fruit ExtractHidratálók: Caprylyl Glycol
Vitaminok: Tocopheryl Acetate
Emolliensek: Phytol, Caprylyl Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Oil, Zea Mays (Corn) Oil
Emulgeálószerek: Zea Mays (Corn) Oil
Illatanyagok: Phytol, Guaiazulene
Színezékek: Guaiazulene, Beta Carotene
Tartósítószerek: Phenoxyethanol
Jojobaolaj. Természetes növényi olaj, melynek a szerkezete nagyon hasonló az ember által termelt faggyúhoz (sebum). Kiváló összetevő a pattanásokra hajlamos bőr számára, mert képes csökkenteni a faggyútermelést az aknekezelésektől kiszárított bőrben (sokszor a túlszárítás nagyobb faggyútermelésre ösztönzi a bőrt). A jojobaolaj kiváló tisztító, lemosó összetevő is, ugyanis feloldja a fölösleges faggyút, és ezáltal vízzel lemoshatóvá teszi azt. Mind a zsíros, mind a száraz bőr számára remek emollient és hidratáló anyag. A fenti tulajdonságain túl Leslie Baumann a Cosmetic Dermatology című könyvében azt írja, hogy a jojobaolaj gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik.
Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)
A tiszta E vitaminról többet itt olvashatsz.
Források: Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology
Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló) hatását.
A napraforgó olaja a növény magjából sajtolással nyert illatmentes olaj. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint emollient (bőrphító) hatású összetevő. Paula Begoun szerint gyulladáscsökkentő hatású és segít a bőr barrier funkciójának javításában a víz- és zsírháztartás egyensúlyban tartásával, valamint gazdag forrása a zsírsavaknak (így péládul a linolsavnak). Rendkívül jó hatással van a száraz bőrre.
Azulénszármazék, melyet a kamilla olajából nyernek. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint antimikrobiális anyag, vagyis segít a bőrön található mikroorganizmusok egyensúlyban tartásában, valamint illatanyagként is használatos. A Truthinaging információi szerint kék színe miatt gyakori összetevő ősz hajra való samponokban. Gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is bír, ami lehetővé teszi, hogy megnyugtassa a fejbőrt és a szőrtüszőket.
Kukorica olaj. A többi természetes növényi olajhoz hasonlóan bőrpuhító, emollient olaj. A CosIng besorolása szerint azon túl, hogy emollient a kukorica olaj még bőr- és hajkondícionáló, emulgeálószer, oldószer, felület aktív anyag és elektromos töltődést megakadályozó anyag. Bőr és hajápoló termékeknek is gyakori összetevője.
A répában nagy mennyiségben található béta karotin, melyet a szervezet A vitaminná alakít. Paula Begoun szerint a béta karotin jó antioxidáns, és talán még a nap által okozott károkat is csökkenti, nagy mennyiségben viszont oxidativ károkat (szabad gyökök keletkezése) okozhat a bőrben. A CosIng a beta karotint narancssárga kozmetikai színanyagnak sorolja be.