Szérumok, Kezelések

Avon Distillery Purify Arcolaj

2.8
Hozzáadva 2019.09.10.by

Mia0602

98% tisztaságú aktív összetevők különleges elegye bőröd méregtelenítésére és regenerálására.

• vegán alapanyagok
  • magasan koncentrált hatóanyagok
  • környezettudatos hozzávalók
  • allergológiailag tesztelt formulák

Utoljára szerkesztve: 2020.12.20. 21:31 - 2020.12.20. 21:26

Meglep, hogy milyen rossz értékeléseket kapott, de olvasva a korábbi véleményeket, azt látom, hogy nem mindenki van tisztában az arcolajok funkciójával és használatával - így nem csoda, ha "csalódnak" bennük.Ebből konkrétan két csepp elég a teljes arcra, nem kenni kell, hanem finoman, "ütögető" mozdulatokkal felpaskolni az ujjbegyek segítségével. Egy arcolaj nem nyújt olajos hatást, ha jól van használva. Ennyit a korábbi véleményekről.A saját véleményem: nagyon szeretem, a Kiehl's Midnight Recovery Concentrate olaja helyett használom olcsóbb alternatívaként, és fantasztikusan reagál rá a bőröm. Ha az ember elkezdi használni, nagyjából 10-14 nap után érezheti a változást: nekem életemben először a reggeli arcápolási rutinom rövidebbé vált, mert a súlyosan vízhiányos bőrömön annyit segít, ha lefekvés előtt még ezt is felviszem.Nem komedogén, nincs erős illata, és nagyon sokáig elég. Nem értek egyet azzal sem, hogy egy túlárazott jojoba olaj lenne.Részemről 5 csillag.

2020.07.22. 11:23

"Csak ettől mentsen meg az ég! " Valamelyik újsághoz csomagoltak egy mintát belőle, gondoltam kipróbálom, ártani csak nem fog. Pár cseppnyi mennyiséget szerettem volna eloszlatni az arcomon, de lehetetlen volt, vagyis kenődött ide-oda, a bőröm alig szívott be valamit belőle, emellett kimaxoltam a diszkógömb hatást. Alig tudtam lesuvickolni a fejemről, a minta további részét pedig azonnal kukába dobtam. Hozzá teszem, zsírosodásra hajlamos a bőröm, de direkt egy uszodás, klóros víztől szárított napon próbáltam ki. Bár ne tettem volna. Illata nincs, pedig nem bántam volna. Azt hiszem ha valaki szereti az olajokat vagy rettentő száraz bőrrel rendelkezik, annak talán jó, de hú, nekem soha többé.

2020.04.09. 06:22

Először mintát vettem belőle es imádta a bőröm. Este felkentem reggelre 90%át beszívta a bőröm, maradékot sima vizzel nagyjából lemostam, hogy a készülődés alatt még szívódhasson be belőle. Az árát én is sokalltam. Láttam, hogy írtátok ez csak egy túl árazott jojoba olaj... így hát elslattyogtam a rossmanba és vettem majdnem 3000ft ért jojoba olajat (nyilván nagyobb kiszerelés) kentem 2 hónapig de semmi hasonlót nem tapasztaltam, mint az avonos terméknél. Így hát beruháztam rá, kaptam hozzá egy nappali arckrémet is és továbbra is imádom. A nappali krém külön pozitív csalódás volt. Már csak a pénztárcám fogja bánni ezt a terméket. :)

Utoljára szerkesztve: 2019.11.07. 16:41 - 2019.11.07. 16:34

Termékmintát próbáltam, 5 alkalomra volt elég. Rendbehozta a szárazságtól hámló bőrömet. Nagyon tetszik, hogy illatmentes. De sajnos ezzel párhuzamosan én avasnak érzem. Az ára irreálisan magas. Biztos van hasonló termék kedvezőbb áron.Az irány amin elindult az Avon igen bíztató, de az árak szerintem túl magasak.

2019.10.29. 08:35

Az előző tapasztalatokat olvasva, óvatosan bántam a felvinni kívánt adaggal; de még így sem éreztem, hogy a termék maradéktalanul beszívódott volna. Ettől függetlenül, biztosan van ápoló hatása.Off:/Az új termékcsaládot szettben rendeltem meg, mert így jóval kedvezőbb volt az ára, és szükségem volt terméktapasztalatra. Az általam ismert Avon- Vásárlók nagy részének ez megfizethetetlen./

Utoljára szerkesztve: 2019.10.12. 13:35 - 2019.10.12. 13:29

Mintát kaptam belőle aminek nagyon örültem, mert a száraz arcbőrömre a nyár kivételével rendszeresen használok arcolajat. Kíváncsian próbáltam ki. Sajnos nem vált be. Még nem találkoztam olyan arcolajjal, amit ne szívott volna be a bőröm rövid időn belül, utána még száraz bőrre való éjszakai krémet is szoktam használni. Ez az arcolaj ott maradt az arcomon, úgy éreztem hogy egy óra múlva se szívott be belőle semmi, a vége több esti próbálkozás után mindig az lett, hogy letöröltem. Nem igazán értem, hogy lehetséges ez. Előttem értékelők egyike leírta, hogy milyen jól beszívódik, pedig neki nem is száraz a bőre. Lehet, hogy csak nekem nem vált be.