Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Avon Mission Y Intenzíven Hidratáló Lotion

3.5
Hozzáadva 2023.08.11.by

yagmur

A Mission Y a válasz azoknak a 30-as éveikben járó hölgyeknek, akik felfedezték a bőr öregedésének legelső jeleit: finom ráncok, fáradtabbnak tűnő, fakó és dehidratált arcbőr.

A fiatalos ragyogás rituáléjának 2. lépése a mélyhidratálás a Mission Y Intenzíven hidratáló lotion segítségével.

• sűrű folyadék, amely tökéletesen oszlik el a bőrön
  • a bőr mélyébe hatolva fejti ki intenzív hidratáló hatását
  • simábbá és fiatalosan ragyogóvá varázsolja a bőrt

2021.03.09. 12:56

Mivel az AVON MISSION termékcsalád 45 év feletti korosztályának szánt ECLAT altermékcsalád termékei tartalmazzák a Parfum-öt összetevőként, amit nem bír a szemem környéke, arcbőrom, így ezt a 30-as korosztálynak szánt termékeit tudtam kipróbálni. Nagyon, nagyon akciósan vásároltam meg egyben a lemosót, krémet, lotiont, arctejet. Nem mondom hogy rossz, kellemes érzetet biztosít. Az arclemosója teszi a dolgát. Az éjszakai krémet a száraz bőröm igényli, Nappal smink a lá a lotiont, vagy az arctejet használom. Az éjszakai krém nagyon hamar elfogyott! El fogom használni, de még egyszer nem fogom őket megvásárolni, mert ár/érték arányban nem éri meg még akciós áron sem megvásárolni!

2020.10.29. 16:39

Nem igazán értem ennek a terméknek az értelmét. Konkrétan víz, aminek a fele kifolyik a kezemből amég az arcomig elér. Nem venném újra. A többi termék (nappali/ejszakai krém és habzó arclemosó príma)

2020.06.02. 13:57

Még nagyon új számomra ez a fajta arcáploás, önmagában használtam arckrém helyett, talán picit kisimultabbb a bőröm. Illata semmi extra, elmegy kategória.

2020.01.30. 10:27

Kevésbé vált be, mint az arclemosó vagy az arcápoló tej. Használata után én nem sok különbséget látok az arcomon, lehet hogy hosszabb távon fejti ki hatását.

2019.12.05. 02:25

Érdekesnek tűnik ez a termék! Én Japánban élek, ìgy helyi cuccokat használok, ez a termék pedig nagyon olyannak tűnik mint egy itt népszerű alapkozmetikum, a keshousui. Ez gyakorlatilag egy arctonik, de itt belepaskolják a bőrbe arctisztìtás után és krémezés előtt, hatékony hidratálòszer. Összetevők alapján olyan mintha egy high-end terméket(SKII) meg egy olcsò -de nem rossz- bolti változatot összeöntöttek volna. Valòszìnűleg működik, nagyon is, de a 6000-7000ft körüli árkategòria lenne inkább megfelelő. Kétféle fermentált bőrtónus kiegyenlìtő összetevő, növényi kivonatok, vìzmegkötők. Szerintem elérhetőbb áron sikertermék is lehetne.

2019.01.04. 08:46

A teljes Mission Y rituálét használom, így ez a 2. lépés az arcápolásomban. Szinte vizes állaga van ennek a terméknek, nem érzek semmi extra hatását, max frissességet ad az arcomnak. Nincs illata, könnyen beszívódik, azaz már lehet is rá kenni a következő réteget. Kell belőle. Kb 2,5 hónapra volt elég úgy, hogy reggel este is használom. AVON-hoz képest egy új szegmens (mind az ár mind a prémium minőség), de szerintem jó irányba fordult a cég.! Az ára így borsosnak tűnhet, de egy Tanácsadói regisztrációval 40% kedvezményt kapunk a teljes rituáléra, így a 10000 Ft helyett, csak 6000 Ft.