agi.greendaygirl
Kiszerelés: 200 ml
2020.01.20. 16:13
Kicsit felhúztam magam legutóbbi drogériás vásárlásomkor, mert a Gliss Kur kifésülője, amit használtunk, jócskán megdrágult. :( Körülnéztem hát a katalógusban, megláttam, megrendeltem. Egész jó kis termék, az összetevői sem rosszak, az illata kicsit gejl, de hát csajoknak készült. :) Négy csillagot megérdemel, mert az ár-érték aránya is jó.
2019.10.23. 13:48
Valamilyen avonos vásárlás mellé kaptam, felnőtteken is működik. Elhasználom, mert nem rossz, vékonyszálú de sok hajam van, megkönnyíti a kifésülést szárítás előtt.
2019.10.20. 19:24
Vékony szálú, semmilyen hajam van, mégis gubancolódni nagyon szeret. Már nagyon rég beszereztem a legelsőt, és azóta megszámlálhatatlan alkalommal újra is lett vásárolva. Nem zsírosít, nem nehezíti el a hajamat és amire kitalálták azt végzi is
2018.10.15. 06:52
Nagyon jó kis termék, már többször újravettük. Kislányomnak hátközépig érő, könnyen gubancolódó haja van, nekem derékig érő, szóval szükségünk van valamilyen kifésülőre. Nagyon finom az illata, mely sokáig megmarad a hajban. Nem is zsírosítja azt, ha véletlenül többet sikerül fújni a kelléténél. A legnagyobb gubancokat is nagyon könnyen, szépen kibontja. És hónapokig elég egy flakon kettőnknek.
2018.06.17. 10:55
Nagyon szeretem. Az illata nem a kedvencem, de a hajamon már alig érezni. Nagyon könnyen lehet vele gubancokat bontani, jó sok fújással és a kellő technikával a legdurvább rasztát is ártalmatlanítja. (Ami a göndör hajamnál könnyen előfordul.)