Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Panni21
Frisstítő testpermet rózsaszín grapefruit és sárgabarack illattal.
2022.11.30. 09:49
Ha választanom kéne, inkább a grapefruit, mint a barack, viszont számomra együtt sem alkottak túl rossz kombót. Egynek elment. :)
2020.11.13. 01:16
Konnyed, gyumolcsos illat tavaszra-nyarra. Neha inkabb nyulok teatpermetekhez mintsem parfumokhoz nyaranta, O az egyik kedvenc. Teszi a dolgat. Karomon eszrevettem hogy picit szarit, de en nem is rendszeresen hasznalom. Ennek ellenere 5csillag.
2020.06.11. 17:25
Jó kis frissítő a melegben, nyárias illattal. Nem marad ragacsos, nem szárít, Avon testpermet még nem okozott csalódást.
2020.06.06. 11:20
Imádom a grapefruit és a barack illatat is, de ez a duo nem jött be. Számomra túl édes, már szinte gej. Magamra fújva még borzasztóbb. Csak édes rajongóknak!
2020.04.14. 22:20
Tartottam tőle, mert az illatosított oldalon szagolva valahogy mindig jobbnak tűnik az illat, mint valójában. Nos, most a fordítottja igaz, nagyon fincsi illatú ez a testpermet, frissítő illatbomba, amiben rajtam a barack dominál. Mindig meg is kívánom a barackot, amikor magamra fújom :D (ami elég gyakran előfordul, mostanában parfüm helyett is ezért nyúlok, naponta többször is). A tartóssága egész jó testpermethez képest, kifújáskor már-már túl intenzív, de hamar finomodik az illat. Bringázáshoz is mindig bedobom a táskámba, hogy fel tudjam magam frissíteni. Tengerparti nyaraláshoz is el tudom képzelni, vagy ha idén nem is jön össze, akkor ez az illat legalább idevarázsolja egy mediterrán gyümölcsliget illúzióját. Szerintem nagyon megéri az árát.
2019.12.30. 14:09
Leginkább nyáron szoktam használni testpermetet. Ennek legfőbb oka az, hogy a nyári melegben egy kis felfrissülésre vágyom. Ez a pink grépfrút és sárgabarack kombó nemcsak frissít, hanem energetizál. A grépfrút keserűségét a sárgabarack édessége szelídíti meg, együtt egy friss gyümölcs saláta jut róluk eszembe... A többi Avonos permethez képest ő még elég tartósnak is mondható. Ritkán használom, sokáig elleszek vele főleg így, hogy napjában nem kell többször fújkálni.