Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Dominika28
Revitalizáló fátyolmaszk argánolajjal regenerálja és táplálja a bőrt, energizált érzetet kölcsönöz.
2021.01.23. 14:47
A maszk anyaga nagyon jó, sok cucc is van benne, kétszer tudtam használni. Az illata nem tetszik és miután feltettem elkezdett égni a szemem és könnyezett is. Nem tudom mire reagált így, soha nem fordult elő semmitől pedig rengeteg terméket próbáltam már. Leszedés után ragacsos érzetet hagyott maga után, bőrömön semmilyen változást nem vettem észre. Nem fogom újra venni, nekem nem vált be
2019.05.03. 06:55
Kétszer tudtam használni, nagyon nedves, csöpögött belőle a cucc. Nagyon jó az illata, kellemes, könnyen felrakható. Kicsit ragadt utána az arcom, de másnapra nagyon puha lett. Akciósan megéri!
2019.04.17. 17:26
Én kétszer tudtam használni a maszkot, nem spórolták ki az anyagot. :) Puha, hidratált lesz tőle a bőröm. Nekem jó volt a méret, pedig féltem, hogy nagy lesz.
2019.03.31. 14:47
A 3 közül (olívás, ill. a lila közül) kétségkívül ez a legjobb, a 3 közül nekem ez vált be a leginkább. Újra fogom venni, ha akciós lesz, de azért nem egy pótolhatatlan darab. Szépen hidratált, jó puha, selymes lett a bőröm használat után, de ez nem egy nagyon tartós hatás. Az állaga nekem pont megfelelő, könnyű felrakni, jó a méret, pont jó az anyagmennyiség: kellően át van a maszk itatva, de nem ragad, nem csöpög. Egyébként 2-szer simán lehet használni, de akár háromszor is. Akciósan érdemes beruházni rá.