Lelőhely: Tanácsadónők, online

cnita

30 ml és 50 ml

Illatcsalád: virágos-chypre

Fejjegyek: feketeribizli, gránátalma, grapefruit

Szívjegye: örökzöld liliomfa, gardénia, jázmin

Alapjegyet: szantálfa, pacsuli, praliné

2699 Ft és 5799 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2024.08.09. 19:50 - 2024.07.19. 18:31

Update1: Gondoltam ma, itt az ideje, hogy elajándékozzam. Mondom, csak előtte még fújok egyet magamra. Nem is annyira rossz. Egyelőre mégis marad. Elején citrusos, majd virágos és végül fás. Azt hiszem gyerek koromban az idősebb tehetősebb rokonoknak bolt hasonló illlata. :-o Mindenesetre nem egy szokványos illat manapság. Az első vélemény: Nekem már az új dizájn van meg.Egyetlen olyan illat a gyűjteményemből amit még egyszer se hordtam. Megvettem, beleszimatoltam. És...., hát ez nagyon idegen tőlem. Majd jövök Update1-elni, ha rászánom magam, hogy rendesen kipróbáljam. Egyelőre nagyon nem tetszik nekem, szóval egyértelműen nem az az orrbamászós illatocska.

2022.10.21. 15:23

Meglepődtem, hogy sokan írták, hogy ez egy nénis illatt lesz. Anyukám kapta ajándékba de szerinte túl "vagány" illat, így került hozzám. Ha szaglás alapján kellene megmondanom azt mondanám valami drága niche illat. Elegáns, erős ès egèsz nap kitart. Brutál tartós. Elegáns öltözékkel tudnám elképzelni. Az üvegét is meg kell említeni (mármint az 50miliset) mert az is megér egy misét. Ha lehetne tìz csillagot is adnék neki.

2022.08.09. 08:41

Imádom illat. Elegáns, tartós. 40 plusszos.

2021.07.27. 12:20

Ez egy erős, nagyasszonyos illat. Erős, feltűnő de elegáns, tartós. Nem hétköznapra való.

2021.06.07. 09:30

Fűszeres, édes, elegáns illat, rajtam nagyon tartós. Ez a kedvenc Avon parfümöm. Többször újra vettem már, szerintem nem nyanyás.

2020.12.20. 16:32

Én a rokonaimtól kaptam ajándékba (szerintem nekik sem tetszett ezért ideadták hátha nekem bejön). Hát ez szerintem is egy rossz kölni illat. Mint a húsvéti locsolókölni elegáns változatban.