Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Alaya
Illatjegyek: narancsvirágolaj, írisz, benzoin
2021.04.11. 14:42
Tartós, erősteljes illata van. Többnyire én az édesebb illatokat szeretem, de ez annyira különleges számomra, nem egy mindennapi illat.
2020.10.15. 21:54
Rajtam meg finom, friss szappanillat, valamiért a tengerpart is eszembe jut róla. Melegben még finomabb lehet, én nem érzek benne semmi büdöset, a nerolinak viszont lehet egy pici indolikus beütése, de nem vészes. A trióból ez a második legjobb a tubarózsás után, mindkettő megvan, ráadásul úgy, hogy évek óta egy Avon illat sem fogott meg, egyiket gagyibbnak éreztem mint a másikat, de ezek a szerelmes levelek valahogy most betaláltak. Egész nyáron a Bath and body works In the Sun erősebb megfelelőjét kerestem minden mintában, mikor a katalógusban megillatoltam, bevillant, hogy ez az! Csak itt még befigyel az írisz is, de nekem, a gourmandok szerelmesének mégis bejön!
2020.10.04. 20:21
Kidörzsöltem az illatot a lapból, annyira tetszett, így megrendeltem. Kifújáskor nekem túlságosan erős, nem az a kellemes illat, amiért megvettem, így kicsit meg is ijedtem, hogy kidobott pénz az egész. Viszont kb. fél/egy óra elteltével, ahogy enyhült az erőssége, megcsapta az orromat az az illat, amiért annyira akartam. Így végül is nem bántam meg ezt a vételt. A tartóssága nálam bőrön erősen közepes, de ruhán még másnap is lehet érezni.
2020.09.16. 18:17
Atlagoskas illat, amolyan otthonra elmegy, ha valamit viselni akar egy kora őszi napon az ember, de semmi nagy csavarra nem kell számítani. Friss illat, de sajnos a tartóssága pocsék, kb 1 óra. Nem éri meg az arat egyáltalán.
2020.08.27. 20:41
Nekem nagyon tetszik! 4711 nőies kiadásban, friss, citrusos nyári illat. Közepesen tartós.