Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Tta Elixirs Of Love First Date Of Turkish Rose Parfüm

3.2
Hozzáadva 2024.01.02.by

Alaya

Illatjegyek: erdei szamóca, damaszkuszi rózsa, szantálfa.

2022.08.13. 17:24

A TTA Elixirs sorozat számomra sorra hozza a meglepetéseket. A jázmin-tubarózsa után ez is kellemes parfüm volt tőlük. Gondolom, aki a katalógusuk illataikhoz szokott, azoknak nehezen emészthető ez a sorozat.Valóban nem szokványos megjelenése a rózsának, de aki a szárazabb (de nem savanykás) vonalát kedveli a virágnak, nagy örömét lelheti benne. A szamócát külön nem érzem, de nyilván megvan a maga katalizátor szerepe. Hanem a szantál olyan szépen megtámogatja a rózsát, hogy szinte rózsafásnak tűnik az alapja.

2020.10.22. 13:30

Imádom a damaszkuszi rózsa illatát és bíztam benne hogy ez majd ezt hozza... De nem. Nem ér fel a Today vonalához. Nagyon szúr benne a rózsa. Az üvegén meg a papír címke...

2020.10.18. 12:29

Nagyon nagyon tartós, de jaj de nem finom, nem kellemes, szúrós, erős illat, számomra nem is parfüm illat ez, hanem inkább valami fűszeres wc spray esetleg, egyáltalán nem tartom nőiesnek ezt. Elsőre arra gondoltam, hogy idősebb korosztály talán szeretné, de én ezt nagymamámnak se szívesen adnám, vannak ennél mérföldekkel jobb parfümök, ezt én nem hívnám annak.

2020.10.06. 10:42

Ez a parfüm valahogy nagyon félresikeredett.. én nagyon szeretem a rózsát, és hogy őszinte legyek, a Bvlgari Rose goldeara kerestem olcsóbb alternatívát, mert annak olyan púderesen finom, lágy, harmatos rózsa illata van, hogy az embernek elolvad a szíve, erre ez az avonos parfüm egy nagyon klisés, nagyon olcsónak ható illat, az jut eszembe, amikor Bulgáriában úton útfélen minden szappannak ilyen szaga volt. Tömény, fejfájdító, nagyon mű és sajnos tartós .. (csak emiatt kap 2*ot). Szerencsére csak először egy mintát rendeltem a katalógusból.

2020.09.05. 11:08

Tartós parfüm, ugyanakkor az illata számomra más volt a katalógusban, mint fújva. A papíron sokkal finomabb és visszafogottabb volt, a valódi parfüm viszont nekem túl erős és nem az a kellemes rózsa illat.

2020.09.04. 05:18

Brutálisan jó illata van!! Fellelhető benne a tomorrow változat, de ez tartósabb. Elég 2 fújás, több mint 8 órája fújtam magamra és még mindig érzem! Ha elfogy, tuti újraveszem! 😊😊