Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Lemosók, Tonikok
Olajos lemosók
Lelőhely: Online

B.LAB PHA Perfect Pore Cleansing Oil

3.7
Hozzáadva 2021.06.23.by

HCHB11Cl11

Illatanyagok, színezékek és ásványi olajok nélkül készült ez az enyhe tisztító olaj, ami PHA segítségével finoman hámlasztja bőrt elősegítve a mitesszerek, zárt komedók, smink és az elhalt hámsejtek eltávolítását. Az összetevőkben szereplő jojoba- és szőlőmagolajok a bőr nedvességtartalmát is növelik és nyugtatják az irritált bőrt.

$18-tól

2024.01.20. 19:17

Mintát használtam belőle, állagra tetszett, de sminklemosásra kevés, valószínűleg nem venném meg.

2022.10.27. 12:34

Már többféle olajos lemosót kipróbáltam és eddig ez a legrosszabb. Fényvédőt és sminket is szoktam használni. A korábbi olajos lemosóim, ha fél percig masszíroztam velük az arcomat, szememet, szépen leszedték a sminket, meleg vízzel könnyen leöblíthetőek voltak. Ez a sima, nem vízálló szempillaspirált sem szedi le, csak elmaszatolja a szemem körül és hiába meleg vízzel mosom le, nem jön le rendesen és olajos marad a bőröm. Szerencse, hogy kétlépéses tisztítást csinálok, tehát utána még van egy vízbázisú lemosó, az leszedi már a maradékot, de tovább kell mosnom vele az arcomat. Lehet csak hibás, amit én kaptam, de a tubus se túl jó. A kis "biztosíték", amit a pumpához teszel, hogy ne nyomódjon be, elég laza, nem tart elég erősen ahhoz, hogy ne mozogjon a pumpa, illetve ha véletlen felborul, akkor mindenhol folyik belőle, szóval nem záródik túl jól.Elhasználgatom, de biztosan nem veszem újra, nekem nagyon nem jött be.

Utoljára szerkesztve: 2021.09.07. 20:33 - 2021.06.14. 10:59

2 mintát próbáltam belőle, 1 db 3 alkalomra is elég volt. Nagyon kellemes olaj, jól tisztít és nem marad vissza kellemetlen réteg. Van egy kis finom, teafás illata. Eléggé folyékony, nem az a tipikus olaj szerintem, vagyis nem olyan sűrű, "olajos". De jól tette a dolgát, könnyű volt lemosni. Sminket nem használok, arra nem tudok mit mondani, csak fizikai fényvédő volt az arcomon.