Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
jooildi
Ez a letisztító a gyengéd termikus hatást és a hatékony méregtelenítést egyesíti, hogy gyengéd tisztító hatást biztosítson. Ha a balzsamot száraz bőrre visszük fel, akkor a bőrrel való érintkezéskor felolvad kellemes melegítő hatást váltva ki, ami megnyitja a pórusokat. Ha a balzsamot megnedvesített ujjakkal viszed fel, akkor tejszerű emulziót képez, amely még a mélyen megtelepedett szennyeződéseket is feloldja. További bónuszként az aloe vera és a brokkoli kivonat szintézise szennyezéscsökkentő hatású. Ez megvédi a bőrt a környezeti stresszhatásoktól és a szabad gyököktől, mivel a complex támogatja a bőr saját méregtelenítő enzimeit és véd a nedvességvesztéstől.
2024.12.04. 01:55
Nekem ebből a vonalból/termékcsaládból a rebalancing liquid volt meg. Nagyon szépen hidratálta, igazán egészséges bőrképet eredményezett nálam. Az egyetlen dolog, ami miatt nem vásároltam egyelőre újra, az az ára. Viszonylag gyorsan elfogyott, pedig nem locsoltam világba, de ettől függetlenül nálam ez nem von le az értékéből.