Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
eo
A bőrnyugtató hatású aloe verát és allantoint tartalmazó kendő védi a bőrt a kiszáradástól. Ideális utazáshoz is.
Nem tartalmaz: parfümöt, színező anyagot, ásványi anyagot és paraffinolajat. Nem tartalmaz PEG emulgeálószereket. pH-bőrsemleges, hatása bőrgyógyászatilag igazolt. Használata az allergiára hajlamos és érzékeny bőr számára is javasolt.
2022.05.02. 14:08
Illatmentes, jó méretű, elég nedves törlőkendő, jó minőségű az anyaga és szuper a műanyag zárórész.
2018.06.26. 12:07
A lapok mérete ideális a használatához, nem szakad darabokra törlés közben. Nekem arctörlésre durva érzetű volt, bár az arcpakolást leszedte, de arcra inkább mást használok. Kéztörlésre, utazás közbeni frissítésre alkalmas. Kis méretű, táskában könnyen elfér, a műanyag zárója jól záródik. Szerethető termék.
2018.03.19. 20:20
Imádatom tárgya. Nomád táborban használtam arctörlésre és nagyon jól működött, kiérdemelte a helyét a táskámban :)
2018.03.16. 20:37
nemrossz, de nekem nem elég nedves úgyhogy maradok a baleás változatnál :)
2017.11.17. 17:55
Utazáshoz, boltba menéshez kötelező darab, ha kisgyereke van az embernek. Mindig maszatos vagy az arca, vagy a keze, ezzel pedig pillanatok alatt eltüntetem a koszt. Kis helyen elfér, praktikus, nem tolakodó az illata, nem tocsog a nedvességtől, tökéletes!
2017.10.11. 19:48
Utazáshoz jó, ha az embernek pl. ragad a keze valamitől. Nem irritál, megfelelően tisztít, olcsó.