Tüsfürdő és sampon extra érzékeny bőrre panthenollal és glicerinnel. Nem tartalmaz parfümöt, színezéket, tartósítószert, ásványi- paraffinolajat és illóolajokat sem. Vegán termék.
2025.04.06. 10:31
Tényleg minden mentes, ezzel mosom a hajam és egy idő után észrevettem hogy sokkal jobb tőle a hajam, nem csinál nagy habot de nem is az a lényeg
2025.03.07. 22:04
Samponként használom. Extra érzékeny volt egy időben a fejbőröm és sokszor viszketett/korpás is volt. Kicsit izgultam a termék használata előtt mert már megvolt erre a problémára a jól bevált samponom, viszont szerettem volna egy olcsóbb, állatkísérlet-mentes alternatívát. Eddig szuperül bevált, kicsit többet kell belőle nyomni mint egy átlagos samponból mert nehezebben habzik de kiadós adag így ár-érték arányban is jó választás. A pumpás adagoló külön tetszik!
2025.01.24. 09:11
Nagyon cuki es jo hogy pumpas az adagoloja. Mivel nekem es a paromnak is mostanaba nagyon szaraz ,a borunk . Erre valtottunk. Szinte semmi illata nincs, nem habzik annyira. Viszont nem irrital,es nem bant.
Utoljára szerkesztve: 2024.08.12. 05:43 - 2024.08.11. 08:06
Nagyon szeretem használni arcra és testre is. Illatmentes, jól habzik és kényelmes a használata a pumpás kiszerelés miatt. Szerintem az ár-érték aránya is megfelelő.
2024.05.15. 13:21
Télen már bármilyen tusfürdő és testápoló kombótól száraz, feszülő maradt a bőröm. Aztán jött az allargia, aminek nem tudni a pontos okát. Akkor kezdtem el ezt a terméket használni. Rövid időn belül helyretette a száraz bőröm, az allargiám is csillapodott. Azóta használom zuhanyzáshoz szinte tetőtől talpig. Szinte, mert hajmosáshoz még nem próbáltam. Kellemes állagú, nem okoz pattanásokat az arcomon, illatmentes. Már a második utántöltőnél járok, mindig kell itthon lennie. A baráti ára miatt is plusz pontot érdemel.
2024.02.20. 17:20
Megvagyok vele elégedve. Ár-érték arányban szerintem szuper. Nem szárította ki a kisfiam bőrét.