Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

4.4
Hozzáadva 2021.06.08.by

siss

2021-ben megújult összetétel!

Ápoló olaj érzékeny bőrre, shea és E-vitamin tartalommal. Nem tartalmaz parfümöt, színezéket, tartósítószereket, ásványi- és illóolajokat.

2022.10.02. 13:18

A cuki mókus és a kedvező ára miatt azt gondoltam, hogy szuper tudatos olajos lemosót választottam, de be kell vallanom, kínszenvedés volt. Áttöltöttem rögtön egy pumpás adagolóba, de így is folyt össze-vissza. Oldási tulajdonságát nem tudtam értékelni, mert az arcomon és a szememben maradt, így félidőben a búcsút vettünk egymástól. Nem javaslom erre a célra, egy rendes olajos lemosóval nem lehet összehasonlítani. Bár nem erre találták ki, most lepontozom, bár a száraz lábamra sem kentem szívesen.

2022.08.11. 20:46

dupla tisztítás első lépésekènt használom, olcsó,teszi a dolgát, lemos mindent, nem okoz irritációt, illatmentes.

2022.06.18. 20:13

Dupla tisztítás első lépésére vettem. Sajnos nekem ő túl sok. Nagyon nem vált be.

2022.04.26. 08:09

Kislányomnak vettem anno mikor koszmós volt a feje. Ezzel bekentem, vártam egy órát majd a chicco koszmó fésűvel kifésültem. 2 alkalom után tiszta lett a fejbőre 🙂Azóta én használom, mostanában főleg a nagyon száraz lábszáramra, tökéletesen ápolja.

2022.04.09. 14:04

Szemsmink lemosására a legjobb dolog. Egész arcra nem szeretem, mert hagy maga után egy zavaró réteget még úgy is, hogy lemosom habzó arctisztítóval. Át szoktam tölteni egy pumpás flakonba:) 5*

2022.02.04. 14:17

Dupla tisztítás első lépésére vettem. Sajnos ugyanaz a problémám, mint a dm-essel, nagy gyulladt pattanásaim lettek miatta, bár ez állagra jobban bejött. Mivel arcra nem jött be ezért borotválkozásra használtam el arra tökéletes volt.