Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
ori.beatrix
2018.07.12. 16:57
Sosem égett le kislányom ,így tette a dolgát.Az össztevői is szépek.
2016.06.11. 11:04
Még csak pár napja használom,de nem irritál,ami csodával határos az én arcom esetében,persze nem akarom elkiabálni .Picit nehezebben szívódik fel ha az elegendő mennyiséget felviszem ,de nincs ezzel problémám ,a végeredmény szép,nem fehér,nem büdös,nem csíp.Fénylik a bőr utána,de mivel az enyém állandóan száraz/fak/olaj/vízhiányos nekem ad egy egészséges fényt úgyhogy nem zavar. A smink jól rátapad .Eddig fantasztikus ,megelőlegezem az öt csillagot .Tetszik,hogy ez az összetevői alapján is érzékeny bőrre van kitalálva ,nem csak a csomagolás állítja .
2015.06.02. 16:04
Felkenés után úgy néz ki a fejem, mint aki most ugrott bele egy olajoshordóba, vagy szaunázás után lennék. Pedig nem zsíros bőröm van. Borzasztóan fullasztó érzés viselni és ragacsos is.
2013.07.11. 18:32
igaz, hogy nekem zsíros arcbőröm van, de itt-ott pattanások jöttek ki tőle(csak arcon használtam)..a naptól úgy érzem jól véd, és ha jól belemasszírozzuk a bőrbe, nem hagy halvány fehér réteget .
Utoljára szerkesztve: 2013.06.09. 15:20 - 2013.05.06. 11:12
Megvettem:) Eddig nagyon jó, lehet rá sminkelni, nem zsíros:) kicsit fura illata lett ennek is amit igazából nem értek miért de a hatását ez nem befolyásolja és 75ml-ért 900Ft :D verhetetlen