Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
tdianav
A babylove babasampon különösen gyengéden és kíméletesen tisztítja a baba haját bőrbarát, szappanmentes összetevőivel. Értékes, természetes összetevők. Nem tartalmaz színezéket, paraffinolajat, állati eredetű összetevőket, valamint szappant. Ph - bőrsemleges. A kamillakivonat ápolja és nyugtatja a baba érzékeny fejbőrét. A panthenol megvédi a fejbőrt a kiszáradástól. Felnőttek számára is alkalmas mindennapi használatra.
2019.05.26. 14:26
Egy ideig használt a viszkedő zsíros fejbőrömre de valahogyan immunissá vált már a bőröm rá pedig azt hittem találok egy olyan terméket ami nagyon olcsó és használ hosszú távon .
2018.05.17. 18:30
Fodrász ajánlotta a páromnak és nekem is, hogy a korpás, viszkető fejbőrünkön segíteni fog. Hát nem...söt, vastagon száraz, korparéteg lett töle, mindkettönknek. Gondoltam majd többszöri használat során előjön jótékony hatása. Tévedtem. Egyszerre képes gubancolni, szárítani és zsírossá is tenni a hajamat😃 szóval a felnöttek is hadználhatják rész nálunk nem váltotta be az ígéretét
2018.03.20. 08:46
Mályvás illatút használok a gyerekeimnek. Jól habzik a puha gyerekhajon, kellemes illatú, napokig érezni a hajukon az illatot. Párszor én is kipróbáltam, nálam is kellően habzott, jól tisztított, de az illat már nem volt tartós. Szépek az összetevői és baráti az ára. Szeretem.
2018.01.09. 11:28
Ez olyan semmilyen. Illata nem igen van neki. A kisgyerekeknek jó, bár nagy tisztító hatása nincsen. Sajnos még nem találtam jó sampont gyerekeknek.
2017.03.17. 22:20
Sminklemosásra használom nap mint nap és ecsettisztitásra. Mindkét dologhoz tökéletes. 😊