Testápolók

Babyzoo Babatestápoló

4.7
Hozzáadva 2016.01.22.by

Tokoskanya

Babyzoo testápolónk a bőr saját, természetes vízmegkötő anyagával azonos hatóanyagot tartalmazó hidratáló krém. Segít növelni a baba bőrének zsír- és nedvességtartalmát. Rendszeres használatával megelőzhető a bőrszárazság okozta bőrproblémák kialakulása. Selymessé és egészségessé teszi a bőrt. Gyorsan beszívódik.

Nem tartalmaz kőolajszármazékot és parabént, valamint mentes a mesterséges színezékektől. Kellemes, púderes illata allergénmentes.

2023.02.09. 10:24

A legjobb baba testápoló amit valaha használtam, kisfiam száraz fejbőrét pár nap alatt gyönyörűen rendbehozta.

2021.10.09. 19:40

Kicsit erős az illata, babám ekcémás bőrére nem vált be. Amint felkentem kellemetlenül érezte magát, szerintem csíphette kicsit neki. Pár használat után lecseréltem másra, azóta néha magamnak használom kézkrémként.

2017.03.02. 20:21

Isteni illata van, gyorsan beszívódik, és az én kisfiamnál is teljesen elmúlt tőle a kezdődő ekcéma!!! Naaagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek, és soha többé nem fogom mással kenegetni a gyerkőcöket!

2016.04.21. 07:11

Isteni az illata, gyorsan beszívódik, így nem csúszik ki a gyerek a kezemből. Kisfiam enyhe ekcémáját teljesen eltüntette. Mi nagyon szeretjük.

2016.04.15. 14:22

Babaillatú testápoló amivel nagyon elégedettek vagyunk.

2016.04.14. 11:50

Finom illatú, gyorsan beszívódik igazi gyors segítség a száraz bőrnek, nem csak gyerekeknek :)