Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Tvylvis
Körömágybőr-ápoló balzsam
2018.06.10. 19:12
Megrendeltem, mert éppen akkoriban állapítottam meg, hogy a sheavajas kézkrémek milyen drágák. Ez ár érték arányban nagyon megérte szerintem. Aztán jött a náthás időszak, gondoltam bevetem a kisebesedett orromra. Pár használat után olvastam el pontosabban, hogy mire is való. Amugy nagyon kellemes illata van, könnyen beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet
2016.08.19. 12:15
Rettentően jó termék, holtversenyben a Burt's Bees hasonló tégelyes kis kencéjével. Kiválóan ápolja a körmöt, körömágybőrt, megvédi a repedezéstől, kiszáradástól. Az esetleges pici sebek is gyorsabban gyógyulnak. Jobban szeretem kicsit ezeket a balzsamokat, mint a folyékony, olajos formulákat, mivel ez ottmarad, ahová kentük, lehet mellette gépelni, ügyködni, nem lesz olajos az ujjam. Nagy hidegben a kézfejemre, az ujjközökhöz is kenem vékonyan, sajnos ott képes kirepedezni a bőr. Az illata először annyira nem jött be, a citrus keveredik a körömvirággal, de mára kifejezetten megszerettem. A csomagolás pedig, mint az összes Badger terméknél levesz a lábamról. Rettentő kiadós, viszont nem is romlik meg hamar. Ajánlom bátran, egyértelmű ötös.
2016.06.23. 08:55
Nagyon jo koromagybor apolo. Gazdag, jol hidratal, finom illatu. Hosszantarto apolast biztosit a benne levo sheavajnak es olivaolajnak koszonhetoen. En a kez es a lab korom koruli borenek apolasara hasznalom. Egy kulon kis tegelybe tettem belole es azt csak a labamra hasznalom. Melegben kicsit megolvad, de ez semmit nem von le szuper hatasabol.