Balea 3-Klingen Eldobható Borotva
Ár: | 799 Ft | Kategória: | Szépítő eszközök | |||
Kiszerelés: | 8 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: andrej, Módosítva: 2016. november 22.
Kiszerelés: | 8 db | |
Lelőhely: | DM | |
Kategória: | Szépítő eszközök | |
Limitált kiadás
Aloe Vera és E-vitamin ápolja a bőrt borotválkozás közben.
PEG-115M
Titanium Dioxide / CI 77891
Ultramarines
CI 73915
sz
Mostanában elkezdtem az olcsóbb termékeket tesztelni, így mivel épp borotvára volt szükségem, beszereztem ezt a Baleásat. Szerintem a célnak megfelel, nálam simán tudott annyit, mint a Venus borotvái. Levitt mindent, amit le kellett vinnie. Elsőre kissé fura volt a fogása, mivel a drágább társaihoz vagyok szokva, ez pedig teljes egészében olcsó műanyagból van. Még átgondolom, hogy újra fogom-e venni, mert annyira azért nem nyűgözött le :D

Évek óta ezeket a limited edition 3 pengés borotvákat vesszük újra a családban, ennyi pénzért szerintem tökéletesek. Ráadásul mindig már a színük. :D

Mindig más csomagolása van. És mindig valami aranyos! De csak színben térnek el egymástól. A feladatukat teljesítik. Még egyszer sem vágtam el magam velük. Nekem a krémező csík egy-kettő használat után "eltűnik", de engem nem zavar, mert borotválkozás után úgyis bekenekedek. Már sokszor megvettem, és maradok is nála. :)

Az egyik legjobb eldobható női borotva amit próbáltam. :) Nem vágtam el magam vele pedig szokásom. Jól illeszkedik a bőr vonalához. A krémező csík is praktikus. 5 csillag! :)

Anyu hozta, szerinte jó lesz, mivel Balea... és tényleg, igaza lett: az egyik legjobb borotva amit eddig próbáltam, még a Venus cuccost is felülmúlja, mivel ettől még egy nap múlva is sima a bőröm, nem kezd el "szúrni". Kellemes érzést hagy maga után, és sokáig elég lesz. Megéri az árát.

Tökéletesen tette a dolgát, bevált. Már be is szereztem az utánpótlását.

Tökéletesen tette a dolgát, bevált. Már be is szereztem az utánpótlását.

Nekem nagyon nem jött be. Nem szedi le a szőrt, át kell menni rajta 600x és még akkor is nézegethetem hogy levitt-e mindent. Ezzel csak az a probléma hogy azokon a területeken is ott marad ahol nem feltétlenül tudom tökéletesen átvizsgálni.. Nem a legjobb.

Elég sok borotvát próbáltam már, de talán ez a legrosszabb, amit eddig használtam. Mire mindent leszedtem 4 db (!!!!!) borotvát hasznãltam el egy alkalomra. De legalább nem vágtam meg magam sehol. Nekem nagyon nem vãlt most ez be...

Többnyire szeretem a Balea termékeit, ezért esett erre a borotvára a választásom.
Nem egy stabil borotva, műanyag az egész és képtelenség kitisztítani:( Hogy miért? Mert lepattintható feje van, ami folyamatosan leesik..egy idő után ez már borzasztó idegesítő tud lenni. Egyébként persze, oké, hogy van egy ilyen funkciója is és tök jó, hogy nem tud letörni, de teljesen használhatatlanná válik emiatt. A pengéi teljesen rendben vannak, jól visznek, több alkalomra is elegek. Télen jó lesz elhasználgatni, de újra biztos, hogy nem veszem..jaajj kitépem az összes hajszálamat, mire 8 elfogy..:D:D

Kedvenc borotvám. Több alkalmat is kibír, árban megéri. Jobb mint a legtöbb drágább...

Antioxidánsok: TocopherolVitaminok: Tocopherol
Források: FutureDerm és Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology
Kelátképző segédanyag, amely a krémben a víz révén jelenlévő fém ionokkal reakcióba lép és semlegesíti azokat, vagyis a krémet stabilizáló funkciója van.
Keményítőből előállított összetevő, melyet a kozmetikumokon kívül ételadalékként is használnak. A CosIng szerint a maltodexrin emulzió stabilizáló, a krémet homogénné tevő, felületi hártyaképző, bőr- és hajkondícionáló anyag.
Szintetikus ásványi eredetű szervetlen kék pigment, amely alumínium és nátrium kettős szilikátjából és szulfátból áll. Árnyalata a kéktől (leggyakoribb - pl. ultramarin) az ibolya, rózsaszín vagy akár zöldig terjedhet. Különféle színes kozmetikumok, valamint testápoló termékek színének kölcsönzésére használják.