Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
andrej
Limitált kiadás
Aloe Vera és E-vitamin ápolja a bőrt borotválkozás közben.
2019.11.22. 18:48
Mostanában elkezdtem az olcsóbb termékeket tesztelni, így mivel épp borotvára volt szükségem, beszereztem ezt a Baleásat. Szerintem a célnak megfelel, nálam simán tudott annyit, mint a Venus borotvái. Levitt mindent, amit le kellett vinnie. Elsőre kissé fura volt a fogása, mivel a drágább társaihoz vagyok szokva, ez pedig teljes egészében olcsó műanyagból van. Még átgondolom, hogy újra fogom-e venni, mert annyira azért nem nyűgözött le :D
2019.11.15. 19:08
Évek óta ezeket a limited edition 3 pengés borotvákat vesszük újra a családban, ennyi pénzért szerintem tökéletesek. Ráadásul mindig már a színük. :D
2018.07.21. 15:02
Mindig más csomagolása van. És mindig valami aranyos! De csak színben térnek el egymástól. A feladatukat teljesítik. Még egyszer sem vágtam el magam velük. Nekem a krémező csík egy-kettő használat után "eltűnik", de engem nem zavar, mert borotválkozás után úgyis bekenekedek. Már sokszor megvettem, és maradok is nála. :)
2017.12.30. 20:43
Az egyik legjobb eldobható női borotva amit próbáltam. :) Nem vágtam el magam vele pedig szokásom. Jól illeszkedik a bőr vonalához. A krémező csík is praktikus. 5 csillag! :)
2017.04.13. 17:47
Anyu hozta, szerinte jó lesz, mivel Balea... és tényleg, igaza lett: az egyik legjobb borotva amit eddig próbáltam, még a Venus cuccost is felülmúlja, mivel ettől még egy nap múlva is sima a bőröm, nem kezd el "szúrni". Kellemes érzést hagy maga után, és sokáig elég lesz. Megéri az árát.
2017.03.06. 15:30
Tökéletesen tette a dolgát, bevált. Már be is szereztem az utánpótlását.