Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Balea Arctisztító Hab Mandulavirág Kivonattal

4.3
Hozzáadva 2021.12.13.by

Vicus

Alapos és különösen kíméletes arctisztítás: a mandulavirág kivonatot tartalmazó, krémes textúrájú arctisztító hab kényezteti és ápolja a bőrt. A B5 provitamint tartalmazó formula megvédi a bőrt a kiszáradástól és csökkenti a bőr feszülő érzetét. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.

2024.11.15. 10:13

A micellás víz után ezt szoktam használni lemosásra. Nagyon szeretem, mert megfelelően ki tudom nyomni a flakonból, nagyon finom az illata és kellően tisztít is emellett. Nem bántja a bőrömet, kifejezetten jó az állaga. Az ára már csak hab a tortán.

2024.09.04. 22:33

Jó állagú, kellemes illatú arclemosóhab. Az adagolása nagyon jó és semmi kiütést nem okozott.

Utoljára szerkesztve: 2024.07.21. 20:34 - 2024.07.21. 20:32

Abszolút jó termék. A szennyeződést/sminket eltávolítja, nem irritál, nem szárít. Kétkedve vettem meg, hogy a benne lévő illatanyag irritálja vajon a bőröm, de semmi ilyen nem történt. A szagától nem vagyok elájulva, de nem is nagyon zavaró. Ebben az árkategóriában az egyik legjobb.

2024.07.15. 16:58

Tetszik az adagolás, a mennyiség és az állaga is, de sajnos nekem nem vált be. Azért nem haragszok rá, mert nem irritálta a bőröm de az illata se én, és a hatása is kb 0. 2szeri lemosásnál sem voltam elégedett.

2024.03.28. 21:52

Mivel nagyon ki tud száradni a bőröm és érzékeny, ezért nagyon tartottam tőle.Ez az első hab állagú lemosó, amit használtam.Azóta próbáltam több félét, de még mindig ez a legjobb ár-érték arányban is!Szeretem az illatát és az állagát is.

2024.03.25. 19:09

Régebben használtam ezt a lemosót. Az illata kellemes de nem vettem újra.