Lelőhely: Dm

Balea Beauty Expert Body Cremegel 5% Niacinamide

Hozzáadva 2023.07.21.by

CoolMyMc

A bőrnyugtató hatású krémgél serkenti az igénybe vett és UV-sugárzás hatásának kitett bőr regenerálódását. Formulája B3-vitaminnal, panthenollal és ápoló olajakkal erősíti a bőr természetes ellenálló képességét a fény és a környezet hatásaival szemben és selymesebb bőrt eredményez. A termék nem véd az UV-sugárzással szemben.

• Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.
  • Parfümmentes
  • Vegán & cruelty free termék

2023.02.07. 19:05

Vegyes érzéseim vannak. Volt, hogy tök jól fel tudtam kenni, kicsit csíp, de gondoltam, teszi a dolgát. Viszont volt, hogy rémálom volt, ahogy elkezdett morzsolódni... Egy jó fürdés után kellemes az ágyba darabokba hulló csimbókos testápoló :D Nem jöttem rá, mikor sok, mikor kevés, újra nem venném, de leginkább a hatása volt, amin nem éreztem nagyon semmit. A morzsolódás csak hab a tortán.

2023.01.10. 23:06

Szomorúan olvasom, hogy már nem forgalmazza a magyar DM, pedig ez lenne A Testápolóm. :( Zuhanyzás után még vizes bőrre vittem fel mindig, nagyon könnyed testápoló, hamar beszívódik, az én normál bőrömet kellően hidratálta. Nem szoktam figyelni, hogy parfümmentes-e egy termék, de itt kifejezetten tetszett, hogy nincs illata, csak a természetesen natúr krém illat. Remélem visszatér majd a magyar DM polcaira, mert szerves része volt az esti rutinomnak.

2023.01.03. 21:05

Kár, hogy már nem forgalmazza a magyar DM, régóta rejtély számomra az üzletpolitikájuk. Kimondottan jó állagú, könnyű, gyorsan felszívódó krém, puha, selymes és télen is jól hidratált lesz tőle a bőröm. Újravettem volna, de már hiába ugyebár...

2022.11.29. 06:27

Nekem nagyon bejött a állaga. Tényleg géles, könnyű, nagyon gyorsan beszívódik. Testre használom és niacinamid hatását én nem vette észre, de nagyon puha lesz a bőröm tőle legalább.

2022.10.06. 14:08

Első használat után használhatatlannak tűnt. Nem maradat fent, annyira morzsálódott, ami várható valamennyire sajnos a niás termékeknél. A nyálkás krém-gél állag miatt úgy döntöttem, megpróbálok keveset felvinni és jó hosszasan bemaszírozni, így nekem működik. Mérsékelt hidratáló és mégkevesebb moisturizáló hatása van, hűvös hónapokra kevés szerintem, de kedveltem a nyáron. Jobb szeretem a gyorsan beszívódó, nem morzsálódó testápolókat, de az árát megéri.

2022.10.06. 10:40

Az állagát imádom, könnyen eloszlik, hipp-hopp beszídódik. Nem hidratál kiemelkedően jól, ezért a 4 csillag, de teljesen oké.