n.niki
Az arclemosó balzsamban megtalálható szkvalán jól bevált hidratáló és regeneráló hatóanyag, puhává és táplálttá teszi a bőrt, megköti a felesleges faggyút és a szennyeződéseket a bőrön anélkül, hogy a bőr barriert roncsolná. A szőlőmagolaj és shea vaj kíméletes a bőrhöz, és megakadályozza annak kiszáradását. A szilárd állagú balzsam bemasszírozva selymes olajjá változik, amely leoldja a sminket, a fényvédőt és a szennyeződéseket, majd könnyen leöblíthető.
Alkoholmentes, alumíniummentes, színezőanyag mentes, tartósítószer mentes, nanoanyag mentes, parabénmentes, parafinmentes/ásványiolaj mentes, parfümmentes, vegán.
2025.03.20. 15:53
Nagyon furcsa állaga van, azt hittem sikerül a kezemmel olajossá varázsolnom, de tévedtem, így pedig elég kellemetlen volt a használata. (az tény, hogy általában hideg a kezem, de hiába huhogtam, akkor sem történt nagy változás) Lemosónak lemosó, árban valóban kedvező, de nekem sajnos nem vált be.
2025.02.25. 11:31
Egy jó tulajdonsága van, ellátja a funkcióját és leszedi a sminket. Hasonló elven működő társaihoz képest viszont nem válik dörzsölés és meleg hatására olajos, lágy érzetűvé. Nekem néha olyan érzés mintha smirglipapírral reszelnék körmöt. Nem kellemes a használata. Bár ár-érték arányban jó terméknek mondanám, de újravenni nem fogom. Inkább költök rá többet, de legyen kellemes érzés az arctisztítás.
2025.02.18. 21:03
Soha még olyan hosszan homályos látásom nem volt lemosótól, mint ettől a terméktől. Gyakorlatilag órákra tönkretette a látásomat. Nekem sem válik fehéren krémessé, hanem zsírszerűen sűrű krém marad, de legalább leszedi a sminket, és utána le is éehet mosni, szemben a Balea lemosó olajával, ami viszont semmilyen szinten nem alkalmas sminklemosásra. Elhasználom ezt a tégelyt, de kellett vennem külön szemfestéklemosót, mert többet én ezzel spirált nem fogok lemosni, az biztos.
Utoljára szerkesztve: 2025.02.13. 19:32 - 2025.02.13. 11:52
Nyár végén a fagyistól elhoztam egy műanyag kanálkát, azzal használom, mert undorodnék ebbe kézzel belenyúlni. Első balzsamos lemosóm, eddig olajat használtam. Sokat kell belőle felvennem ahhoz, hogy úgy érezzem hogy mindenhova jut belőle, ezért látványosan gyors a fogyása. Száraz állapotában nagyon kemény, ha vizezem, egyből szépen terül. A sminket lehozza, de sajnos a szememből alig tudom kimosni. Duplán kell miatta átmennem a vizes lemosóval, ami miatt az is gyorsabban fogy mint kéne. Csak akkor venném újra ha nagyon muszáj lenne
2025.02.03. 07:39
Jó kis termék! Tenyérben eldolgozás után könnyel felvihető, vízzel érintkezve tejszerű, utána jöhet a második lemosó. Szeretem, hogy van anyag benne, nem egy olyan semmilyen arctisztító, amiből mindent sajnáltak. Az illata nem első osztályú, de volt ennél sokkal borzalmasabb arctisztítóm is, ezzel elégedett vagyok.
2025.01.28. 06:55
Nem tudom elhasználni, mert nagyon szilárd és a kezem melegére sem olvad el szépen. Miután az arcomon elmasszíroztam, ugyan tejesedik vízzel érintkezve, de kellemetlen érzés a bőrömön. Libazsír érzetet hagy, de ezen kívül nem csípett, nem okozott pattanásokat, szimplán csak nem szeretem.