Lemosók, Tonikok
Lelőhely: Dm

Balea Beauty Expert Hydration Toner 2% Panthenol + 0,2% Allantoin

4.5
Hozzáadva 2023.10.30.

Hatékony ápolást nyújt koncentrált összetevőivel, optimálisan a bőr igényeihez igazítva:

• A 2% panthenol és 0,2% allantoin nyugtatja a bőrt.
  • A glicerin a bőr természetes nedvességtartalmának egyensúlyban tartásáért felelős.
  • A 3% SyriCalm™ egy természetes stresszoldó összetevő, amely támogatja a bőr védőrétegét.
  • A 4,7% hidratáló komplex (3,5% glicerin, 1% aminosav komplex és 0,2% urea együttese) táplálja a bőrt és hosszantartó, intenzív hidratálást biztosít.

A tonik csökkenti a bőrpírt, a finom vonalakat és szárazság okozta ráncokat, egységesebb és ragyogóbb arcszínt biztosít.

Alkoholmentes, alumíniummentes, színezőanyag mentes, nanoanyag mentes, parabénmentes, parafinmentes/ásványi olaj mentes, illatmentes, pH-semleges, vegán.

2025.01.20. 18:13

A jó értékelésekre való tekintettel megvettem, de alig van haszna számomra. Az állaga miatt nem az a szépen eloszló tonik, amivel végigsimítja az ember az arcát, de ezt el tudom nézni, ha emiatt kevesebb benne a felesleges kémiai anyag. A bőröm zsírosságán nem változtatott, a pórusok méretén se. Várom, hogy elfogyjon. Az üvege botrányosan nem felhasználóbarát.

2025.01.08. 22:37

Én mindig félve kísérletezek nagyon olcsó arcra való termékekkel a seborreás dermatitisem miatt, de ennek a tonernek annyira szépek voltak az összetevői, hogy tettem egy próbát. Szerintem megérte, nagyon szuper! Én lemosás után használom arra, hogy visszapótoljam a bőrömbe azokat a jó dolgokat, amik esetlegesen a lemosásnál megsemmisültek, nedvességgel lássa el a bőrömet, hogy utána a szérumokat szépen be tudja fogadni. Minden tonert erre használok, és ez a termék erre kiváló! Nem igazán értem, hogy akik lehúzták, semmilyennek találták, mégis mit várnak egy toniktól… Kellemes natúr illata van, habár illatmentes, vizes, folyós állaga, ami zsíros bőrre, vagy nagy melegek idején egy álom, szépen nedvesíti a bőrt, hidratál. Többet nem kell tudnia egy sima toniknak. Az árát szerintem abszolút megéri. Nagyon hasonló egyébként, mint az Elyns Lab Centella Toner meg a GG Liquid Hidration, csak annál is olcsóbb. És szerintem a világon egyedül vagyok ezzel, de imádom, hogy nem fújós mist, hanem öntögetős :D Nekem a kupakja is teljesen jól zár, úgyhogy nem hittem volna, de meg kell védenem ezt a terméket!

Utoljára szerkesztve: 2025.01.20. 18:07 - 2024.12.26. 10:22

Nagyon híg, vizes állagú. Kicsit hidratál, de amúgy sokat nem tesz hozzá a rutinomhoz. Béna az üvege is ezzel a bumszli kupakkal, spray verzió sokkal jobb lenne.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.14. 21:02 - 2024.12.12. 10:47

Jó áron van, szépen előkészíti az arcot a további krémekre, szérumokra. Nekem hiányzik, ha véletlen nem használom.

2024.10.25. 17:01

Nem rossz, de semmi extra, kicsit hidratálja a bőrt, szérumok előtt jó választás.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.14. 21:02 - 2024.10.13. 14:53

Egyszeru es nagyszeru! Tokeletes lehet annak, aki a vizesebb allagot kedveli. Az en kombinalt borom is szerette. Ujra meg nem vettem, mert kozben egy masik tonert is beszereztem es az jobban bevalt.