Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
andrej
Borotvagél áfonya illattal
Értékes összetevők ápolják és megnyugtatják az érzékeny bőrt a lábon, hónaljban és bikinivonalon.
A kellemes sima és puha bőrérzet, a friss-gyümölcsös áfonya illattal kiegészítve, elvarázsolja az érzékeket. A gazdag ápoló-hidratáló hatású formula már a borotválás alatt kényezteti bőrét.
2023.05.18. 16:14
Kellemes, gyümölcsös illatú, tartós habot képez, jól csúszik és jól puhítja a bőrt.
2017.04.24. 10:24
Nekem nagyon viszketett tőle a bőröm és az állagával sem vagyok kibékülve. Nem siklott jól rajta a borotva. Az ára és az illata jó volt.
2017.01.02. 08:35
Ez volt az első borotvagélem, nekem fantasztikusan működik, bár nem erős a szőrzetem. Az illata is kellemes, nem tudom, hogy szárít-e, hisz szőrtelenítés után kenem magam.
2016.06.21. 19:54
Jó kis bortova gél,mindig baleásat veszek én meg vagyok elégedve
2016.05.01. 15:39
Régóta használom, a mostani már a sokadik flakon, nagyon jó áron kapható és sokáig elég, az illata szuper és nem is irritálja a bőröm.Bármikor újravenném,