Bőrtípusok: bőrtípusok and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Szemkrémek
Lelőhely: Dm

Balea Bőrfeszesítő Hidrogélmaszk Golden Vanilla, Vaníliakivonattal és Hialuronnal

4.4

• Bőrfeszesítő hidrogélmaszk
  • Aranyszínű maszk lágy vaníliaillatal
  • Vaníliakivonattal és hialuronnal
  • Intenzíven hidratál
  • Feszesebb és ragyogóbb kinézetű arcbőr

2023.07.24. 14:11

Tök jó kis maszk volt, kellemesen hidratálta az arcbőröm bármilyen irritáció nélkül.

2023.06.13. 22:19

Kellemes maszk, használata után feltöltöttebnek és élettel telibbnek éreztem az arcbőrömet. Nem annyira kedvelem a hidrogélmaszkokat, hiszen sokszor leesnek vagy meg kell őket igazítani, de ennél szerencsére nem tapasztaltam ilyet. A vaníliaillatból alig éreztem valamit, de ez tulajdonképpen elhanyagolható egy ilyen maszk esetében. Vannak sokkal jobb arcmaszkok, de ennek igen kedvező az ára, igazából ez is egy kis plusz kényeztetést nyújt, semmi extra.

2022.09.04. 11:01

Teljes arcra való nem csak szemre :) A kék változatát többször újra vettem, nagyon szeretem:)

2022.08.06. 20:16

Nagyon jó kis maszk, könnyen felhelyezhető, nem mászik el az arcon. Kellemesen hűsít, használat után puhább és teltebb lett a bőröm. Már harmadjára veszem újra.

Utoljára szerkesztve: 2022.10.14. 15:25 - 2022.04.25. 07:11

Használata hűsítő érzést hagy, és nekem elhalványítja a már egyébként is halvány karikákat. Hosszútávon azonban nem tudom mennyire hatásos.UPDATE: Eredetileg a szemkörnyék alá való verzióját töltöttel fel, ami csak a szem alá való, de valaki átszerkesztette.