Hajformázók
Lelőhely: Dm

Balea Color & Care Hajhab, Festett, Színezett Hajra

Hozzáadva 2016.12.05.by

lovecreams

Intenzív színek, UV-szűrővel és hővédő formulával. A Balea Color & Care hajhab tartást, természetes csillogást és selymes puhaságot kölcsönöz hajának anélkül, hogy ragadna. Az extra erős mikro permet megbízható tartást biztosít egész napon át.

2018.11.01. 07:32

Göndör/hullámos hajam van, a Taft piros és fekete változata jött csak be rá eddig, de szerettem volna azt is kísérlet mentesre cserélni. Kicsit sok jön a legkisebb nyomára is, de nem baj, mert még nem sikerült annyira sokat tenni a hajamra, hogy bekeményedjen tőle. Szépen egybe fogja a tincseket, de nem lesz kemény, pár nap múlva pedig nem száraz a vége, hanem puha. Eddig szuper! 😊

2017.06.28. 14:58

Nagyon jó ez a hab, egy vélemény hatására vásároltam és nem bántam meg. Szépen rendezi a göndör hajamat és nem szárítja ki.Volt, hogy egy hétig nem tudtam hajat mosni és akkor is rendben volt! Szuper termék, a legjobb amit eddig használtam.

2016.11.09. 20:44

Fantasztikus! :) Már nagyon elegem volt abból, hogy az összes hajhab szárítja a hajam, pedig göndör a hajam és egyszerűen rá vagyok kényszerítve, hogy habot használjak. Na most végre ez a balea hajhab nagyon bevált. Baromi jó illata van, egyben tartja a tincseimet, de nem ragad, és pihe-puha lett tőle a hajam. A tartása nem erős, ez tény, de nem is ígért erős tartást (csak 5/3-as az erőssége, ezt pedig hozza is). Az hogy védi-e a hajszínemet, sajnos még nem tudom megmondani, mert csak két hete használom, de ha nem védi én akkor is újra fogom venni, mert baromi jó!