Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
g.lindus85
Az értékes olíva- és citromfű olajat tartalmazó, pH-bőrsemleges folyékony krémszappan segít megőrizni a bőr megfelelő hidratáltságát.
2016.03.28. 13:49
Én nagyon szeretem! Nem tudom miért de mostanában nagyon rákaptam az olíva illatára. Nekem ez a szappan egy kicsit olyan mintha zöld tea illatot éreznék. Használat után is érzem az illatát egy rövid ideig. Szerintem az új csomagolása is nagyon cuki! Ápoló hatásáról nem tudok sokat mondani,de én ezt nem is várom el egy szappantól mert elég kézkrémet használok a kezemre így is. Én szeretem! Kísérletezem, de ha biztosra akarok menni,újravásárolom!
2015.12.03. 22:11
Az illata nálam nem nyerő, de ezt leszámítva nem rossz. Nem fogom újra venni.
Utoljára szerkesztve: 2015.07.23. 13:53 - 2015.07.23. 13:51
Imádom, imádom! Az idei év abszolút befutója számomra folyékony szappanok között!! Most vettem újra, mert januártól júliusig kitartott... :D Mellesleg az ára is szuper.Az illata kicsit krémes, kicsit olívás, de mégis inkább a citromfű citrusossága dominál benne- amit nagyon szeretek- így frissítő, tisztító és ápoló is egyben!Pont ilyen folyékony szappant kerestem mindig is, ezekkel a tulajdonságokkal!Ajánlom mindenkinek, aki a friss, citrusos, ám mégis ápoló folyékony szappanokat részesíti előnyben!
2015.06.02. 07:04
Kedvencem lett hirtelen. :) az illata nekem nem is olvias vagy citromfuves hanem citromos zold tea :)
2015.05.06. 18:24
Ez az egyik legkevésbé kedvenc folyékony szappanom a baleától.voltaképpen nincs rossz illata, de engem zavar hogy ételszaga lesz a kezemnek mosás után, hiszen a citromfű sok ételben megtalálható ízesítőként.szóval mindig olyan érzésem van a használata után, mintha valamilyen mediterrán szószba mártottam volna a kezeimet, vagyis nem érzem tisztának, sőt, az illat emiatt zavar is.az olívát nem érezni, csak a citromfüvet - szerintem.
2015.02.22. 20:13
Nem nagy durranás, jó hogy nem szárít, de az illata nekem nem olivás. :)