Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Balea Gyorsan Beszívódó Kézkrém Száraz Kezekre

3.9
Hozzáadva 2022.04.11.by

Szabe

A gyorsan beszívódó kézkrém értékes bambuszkivonattal, ápoló sheavajjal és limeolajjal kellő nedvességgel tölti fel a bőrt és bársonyos érzetet kölcsönöz neki. Azonnal beszívódik, nem hagy zsíros érzetet a bőrön, így ideális útközben.

Nem tartalmaz mikroműanyagokat és vízben oldódó tisztán szintetikus polimereket.

2023.11.09. 13:00

Hát, gyorsan beszívódónak nem nevezném. Testre elhasználtam, de nem az igazi.

2023.04.14. 18:23

Téli időszakban használtam. Egész gyorsan beszívta a bőröm, nem hagyott maga után zsíros érzetet. Az illatával nem volt semmi gondom. Igazából tette a dolgát.

2023.03.03. 05:44

Szinte mindegyik Balea kézkrémet kirpóbáltam már, ennek az illata elviselhető, de sajnos kevés az én nagyon száraz kezemnek a hidratálása. Túl vizes krém.

2023.02.10. 19:50

Nagyon jól felszívódó kézkrém. A bőr és szép lesz utána. Nekem gyakran kell újra kennem, mintha rövid lenne a hatása.

2023.01.03. 13:42

Szuper állaga van!Pihe-puha lesz tőle a kezem, amint bekenem, persze a gyors beszívódás nem teljesen igaz, de ez nem zavaró.Kellemes illatú és korrekt áron elérhető kézkrémnek mondanám.

2022.12.17. 17:09

Szerintem teljesen jó kèzkrèm. Az én kezemet teljesen rendbe tette. Tényleg gyorsan beszívódik. 🙂