Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Rebeka020
A „Hautrein” pattanás leszárító áttetsző tapasz gyorsan leszárítja a pattanásokat. Hatékony megoldás a mitesszerek ellen is. Antibakteriális és bőrnyugtató hatású, aktív hatóanyagai hosszabb időn keresztül fejtik ki hatásukat. Az eredmény már az első használat után látható. Ideális útközben is.
2025.04.20. 13:08
Semmit sem haszal. Sztem nincs rajta cucc vagy keves ez igy kidobott penz. Elrettentelenit a tapaszoktol.
2025.03.23. 05:29
Hát én imádom ezt a termékcsaládot. Fontos eseményre voltam hivatalos, ami előtt két nappal természetesen kijött rajtam egy szép kis patti.. Azelőtt sosem használtam ilyen szereket, pedig azért havonta 2-3 alkalommal megjelenik rajtam egy kisebb-nagyonb dudor, jópár napomat elrontva.. Gyorsan felmentem a netre, ahol láttam a sok jó értékelést, így egyből mentem és megvettem a gélt is és a golyós valtozatát is (egyébként az a kedvenc). Szóval általában előbb bekenem a golyós stifttel és utána jön rá a tapasz. Nem mondom, hogy eltüntette, a fontos napra, de elég szépen helyrehozta úgy, hogy egy kis sminkkel szinte láthatatlanna tudtam varázsolni. Azóta is egyből bevetem és imádom, van, hogy egyből elfojtja. Soha nem fogom lecserélni. Egyébként most vettem meg újra, és csak most tűnt fel, hogy két féle méret is van benne. :)
2025.02.25. 12:58
Én nagyon nagyon szeretem :) olcsó, fent marad, átlátszó és kiszedi amit ki kell. Én nagyon szeretem pedik aknés bőröm volt egy hónapja még durván, már csak a foltokkal szenvedek.
2025.02.19. 11:30
Számomra az egyik legjobb dm-es termék. Felszívja és kiszedi a faggyút másnapra a pattanásaimból. A nagyon gyulladtakat egy éjszaka alatt természetesen nem tünteti el, de a többin nagyon szépen, látványosan segít. Rengetegszer újravettem már, mindig van belőle itthon.
2024.11.22. 09:00
Sajnos nekem nem vált be. Már egy ideje ki akartam próbálni, de mindig elkapkodták a DM-ben, azt gondoltam azért, mert olyan jó és árban is kedvezőbb, mint társai. De sajnos nekem olyan érzés mintha csak egy celluxot ragasztanék a pattira, valóban nagyon jól ragad, de ezenkívül semmit nem tapasztaltam, nem szívja le a faggyút, nem segít a pirosságon. Annyira jó, hogy ne piszkáljam véletlenül se a pattit.