Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Lelőhely: Dm

Balea Körömvirág Krém (régi)

4.5
Hozzáadva 2014.10.16.by

Sorea

A krém összetevői segítenek a bőr nedvességtartalmának és természetes egyensúlyának megőrzésében.

Utoljára szerkesztve: 2018.08.16. 14:17 - 2018.08.16. 14:16

nagyon zsíros krém, hiszen petrolatum az első összetevője. a sarkaimra kenem néha, ha nem felejtem el, puhább lesz tőle a lábam, bár az én brutál kemény patáimhoz komolyabb rutinra van szükség. kipróbáltam a kezemre, de zavar ez a beszívódni nem tudó réteg. a száraz könyökömre, térdemre bevált.

2015.10.23. 05:34

Már nagyon régen használtam ezt a krémet ám egy szekrény átpakolászásnál rájöttem hogy nekem még van egy kevés. Kiraktam a polcra hogy most majd elhasználom. De mivel manapság nincs olyan komoly igénybevételnek kitéve a bőröm ezért nem tudtam pontosan mire is lesz jó nekem.Mert ugye régen a munka miatt nagyon tömény zsíros krémekre volt szükségem. De manapság a könnyedebb krémek is bőven megfelelnek. Viszont az elmúlt pár hét alatt ekcémás tünetek jelentkeztek a nyakamon. Régen is előjött a melegben az arcomon de az mindig el is múlt. Most viszont nem csak hogy megmaradt de elég gyorsan el is kezdett terjedni a fülem és az arcom sőt a fejbőröm felé is.A viszketés rettentően zavart ezért kezdtem valami krémet keresni. Eszembe jutott hogy régen mindig segített ez a krém mindenféle bőr gondomon így be is vetettem.Az elmúlt pár alkalom alapján egyenlőre javulást tapasztaltam. Csökkentette a viszketést és a szárasságot. A terjedésre eddig nem sok befolyása volt. De majd hosszabb távon kiderül.

2015.06.20. 14:02

Én még ezt a régebbi fajtát vásároltam kb. 600 Ft-ért és hatalmas mennyiségnek mutatkozik ez a 250 ml.Amire én vásároltam ilyen nagy mennyiséget: olvastam, hogy halványítja a szeplőket. Nem vagyok rendszeres kenegető, így a félévente 2x kenegetés nyilván nem használt. (Azért nem kenem gyakrabban magam vele, mert nem kedvelem az illatát.)Amire használom és bevált: a nyári szandálok ahány félét veszek fel, annyi helyen törik fel a lábamat. A sebet 2 nap alatt begyógyítja. Vágott sebet is hamar gyógyít!Kipróbáltam éjszakai arckrémnek is, mivel elvileg bőrfiatalító hatása is van a körömvirágnak.... és valóban nem rossz...Amire még jó lehet és bármikor kipróbálnám: napégés, égési sérülés, körömgomba, pattanás, visszértágulat, fekély, véraláfutás, szemölcs, öregkori májfolt, pigmentfolt. Igazi csodaszer, ami nagyon megérte számomra az árát. Ha elfogy, biztos újravásárolom, hogy mindig legyen itthon. Muszáj megemlítenem még, hogy a körömvirág egy csodálatos és sokoldalú gyógynövény, Maria Treben is sok esetben és sokféle betegségre sikerrel alkalmazta, érdemes mindenkinek megismerkedni ezzel a csodanövénnyel!

2014.09.15. 08:29

Éjszakai kézkrémem évek óta, engem nem zavar a zsíros érzet / petrolatum. Számat is szoktam bekenni vele. Megfázásos időszakban kiszáradt, sebes orrot gyorsan rendbeteszi. A körömágyat szépen puhán tartja. Alapdarab nálunk.

2014.08.08. 11:15

Pár éve vettem télen egy ilyet, mert a hidegtől teljesen kikészült a kezem. Hát, nem egy jó termék, zsíros, állagra olyan, mint a gépzsír, a szaga sem valami jó. Nehezen szívódik be, inkább zsírosít, mint hidratál. A piros részeken, körömágyon nem segített. Próbáltam könyökre, sarokra is, ott sem vált be. Viszont nagyon olcsó, nem fáj érte a szívem.

Utoljára szerkesztve: 2015.03.19. 09:46 - 2014.08.08. 09:31

Update: már egy jó ideje megvan, elfeleztem anyukámmal, mert annyira kiadós, hogy szerintem hamarabb lesz diplomám, mint hogy ez elfogyna.... (ő a könyökére, a sarkára és a kezére is használja, Lush citromos vajről váltott.) De mostanában elővettem, mert a szeles időben a kezem kiszáradt, és a talpamat is kidörzsölte a csizma. Ezekre szinte csodaszer, ezért kap egy plusz csillagot, hiszen most se a vastag niveával, se balea testvajjal nem akarnám bekenni az egész talpam...:D az ágynemű meglepő módon nem lett csupa krémes, és szerencsére az illata se zavaró ahhoz képest, hogy mennyit használtam belőle. Az ötödik csillagot akkor kapná, ha nem lenne még mindig csalódás az illata, meg az állaga...olyan virágcsokros jellegűt szerettem volna, mint régen a békebeli körömvirágkrémnek :( Körömvirág krémet kerestem a kezemre, ez ár-mennyiség arányban nagyon jónak tűnt. Akkor még nem tudtam mi az a melkfett, ami rá van írva. Na mondom, biztos hasonlít a testvajra, ami jó, hát nem. Zavaróan olajos az állaga (tény, hogy sok benne az olaj összetevő), 10 percig malmozok a kezemmel, mire beszívja, és a hatása nem igazán észrevehető. Ha még a boltban látom, hogy több benne az illatanyag, mint a körömvirág kivonat, akkor nem is veszem meg...