Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
andrej
Nyugtatja az érzékeny, száraz, viszkető fejbőrt.
2018.04.29. 19:35
én imádtam főként tusfürdőnek samponként zsíros hajra más bevált termékem van
Utoljára szerkesztve: 2016.06.16. 10:54 - 2016.06.16. 10:54
Nem lett a kedvencem, semmi extra tusfürdő, úszás után használom a kis kiszereléses változatot, arra tökéletes.
2016.03.26. 11:07
Kis termékminta jutott el hozzám belőle. Tusfürdőnek tök átlagos semmi érdekes illata nincs,jól habzik,jól tisztít!:)Samponnak is kipróbáltam.Jól tisztít,talán picit szárította a hajvégeim.Zsíros hajra annyira nemjó:S ezért vonok le 1 csillagot.
2015.04.20. 12:46
Egészen jó, tényleg nem szárítja a bőrt zuhnyozáskor és samponnak is bevált. Korábban a Balea Med krémtusfürdőt használtam, mert érzékeny a bőröm de abban zavar, hogy nem habzik. Az ára pedig baráti.
Utoljára szerkesztve: 2015.03.05. 07:03 - 2015.02.15. 14:52
Utazáshoz vettem, hogy ne kelljen külön sampont és szappant vinnem. A bőröm nagyon száraz, télen ekcémás, csodát nem tett vele, plusz én azért nem is használok tusfürdőt, hanem mannaszappant a tusoláshoz, mert szerintem mindegyik ilyen lemoshatatlan érzést hagy maga után, ez is, úgyhogy ezen nem lepődtem meg. Kellemes, enyhe illata van, nekem ez tetszik, mert nem tolakodó. Samponként viszont teljesen bevált! Jól tisztít, nem viszket tőle a fejbőröm és nekem úgy tűnik, hogy a hajvégeim kevésbé sprődek tőle. Alapvetően elégedett vagyok, ennyi pénzért abszolút megéri. Akinek problémás a bőre, annak egy próbát megérhet.Update: Az út alatt ezt használtam tusoláshoz, határozottan kevésbé száraz a bőröm, nem húzódik fürdés után. Testápoló kell rá, de csak nagyon vékonyan.
2015.01.09. 20:27
Tusfürdőként használom. Az én bőrömön nem tesznek csodát a száraz bőrre való tusfürdők, így ettől sem vártam nagy eredményt. Korrekt termék, kellemes tisztaságillattal, kicsit nehezebb, sűrűbb textúrával, amit én télen nagyon szeretek. Ennyi pénzért teljesen jó:)