Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Seraph11
2024.07.09. 04:20
Nekem nagyon nem jott be a gondor hajamnak,sot osszeragadtt tole pedig aztan alig raktam ra.Valami olyan erzes mintha siman etolajat kennel a hajadra vagy valami hasonlo.
Utoljára szerkesztve: 2024.06.26. 22:03 - 2024.06.10. 22:22
A csomagolást már nem az, ami a fent képen látható, mert most egy fekete kupakos verzió van belőle, de az összetétel, ha jól láttam nem változott. Vékony szálú, göndör, viszonylag rövid hajam van, így az olyan terméket keresem, ami táplálja a hajat, de nem nehezíti el. Illetve én a hajolajat mindig hajmosás és hajszárítás után használom, száraz hajon a haj hosszára és a végekre. Az illata visszafogott, nem kifejezetten jó, kicsit olcsó illata van, de nem zavaró (a másik Balea hajolajat jobban értékelik, de annak ilyen édes szaga van, és azt nem emiatt nem akartam, azért ezt vettem meg). Egyelőre én is azt tudom mondani, hogy keveset kell belőle használni, mert különben kicsit ragacsos lesz tőle a haj, egy, maximum két pumpányi elég belőle, de úgy találtam, másik hajolajjal keverve jobban el tudom használni. Nekem önmagában nem táplálja jól a hajam, viszont jól göndörít. Ár-mennyiség arányban teljesen jó.
2024.01.25. 12:53
Nekem nagyon nem jött be, vékony szálú festett hajam van! Nekem tőle hamarabb zsírosodott a hajam!
2023.11.17. 09:44
Nekem vékonyszálú hullámos hajam van, és gondoltam kipróbálom ezt a hajolajat, de nagyon nem jött be. Ragacsos lesz tőle a hajam és összeáll akkor is ha keveset teszek rá belőle. Annyit vettem még észre, hogy az állaga is jóval hígabb mint más hajolajaknak, persze nem is egy árkategória, de a loknik miatt gondoltam, hogy hátha beválik, de arra se volt sok hatása.
2023.09.22. 15:44
Tavasz óta használom, de még mindig vegyesek az érzéseim. Valóban sűrűbb, ezért aki kevés és vékonyszálú hajjal rendelkezik, ő messziről kerülje el! :) Nekem nagyon sok hajam van, viszont vegyesen van benne vékony és vastagszálú haj is, illetve javarészt 2B hullámokkal rendelkezem. Szigorúan 1 pumpányit használok és ezt nagyon összedörzsölöm a két tenyerem között, meleg lesz (úgy érzem, hogy ez segít a könnyebb eloszlatásban). Van amikor még ez is sok, van amikor elegendő és szép a végeredmény. Nem igazán tudok rajta kiigazodni, ezért mostanában csak akkor használom, ha tudom, hogy a következő hajmosásig nem megyek emberek közé vagy fekontyolom a hajam. Illetve csak hogy gyorsabban fogyjon, hajmosás előtti 1-2 órában néhány pumpányit eloszlatok a hajamon, de semmi különbséget nem látok hajmosás után (mint pl. egy kókuszolajos vagy olívaolajos hajpakolás esetén). A csomagolása zárható pumpás, bár semmit nem ér, mert a nyakánál folyik ki állandóan, pedig sehova nem hurcibálom. Illatra semmi extra, nem éppen a legjobb, de hajban nem marad meg.
2023.03.31. 09:24
Göndör hajamra használom formázó krém után. Puha lesz tőlem a hajam vége és szépen segíti a göndör fürtjeim össze állását. Viszont elég belőle két nyomás mert a soktól össze áll a haj.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.