kuklis.aniko
48 órás védelmet nyújt.
2015.12.26. 08:20
Nagyon imádtam, meg lehetett kapni, nyáron valami csodás volt ez az illat!:)
2014.04.16. 12:51
nagyon jó illata van,sokáig érezni,de annyira nem dezodorál,pedig nem vagyok izzadós fajta.
2013.09.12. 15:47
Finom és elég intenzív az illata, sokáig is érződik. Az izzadsággátló hatása nem a legjobb, de ettől drágább dezodorok teljesítettek már nálam rosszabbul.
2013.02.17. 18:01
Mindig meglep, hogy a Balea márka milyen jó termékekkel rendelkezik. Ezzel sincs ez másképp. Igazi nyári illat, teszi a hatását, szóval megérdemli az ötöst!
2012.11.17. 17:30
A dezodoráló hatása nekem nem jó, az illata miatt vettem meg.