Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
szzh01
Bőrbarát növényi kivonatokat, aktív dezodoráló hatású hatóanyagot tartalmazó készítmény.
Alkoholmentes, parabénmentes, aluminium mentes.
Utoljára szerkesztve: 2015.05.05. 14:27 - 2014.07.25. 04:03
1 hete használom ezt a deot és nagyon meg vagyok döbbenve a hatásától. Mivel minden-mentes, így nem vártam tőle túlságosan sokat az izzadás/szagsemlegesítés terén. Meglepő módon ugyanolyan hatékony, mint a legutóbb vásárolt aluminiumos dezodor, amiről ódákat zengetem (a hatása miatt dicsértem nemrég egy másikat, mivel az utóbbi időben annyira izzadok, hogy még az alus deok nagy része sem tudott elbánni vele).Kellemes, számomra krém-illatnak nevezhető finom friss illatú folyadék van a közepes golyómérettel ellátott flakonban. Használok néhány Balzsam Laboros arckrémet, nekem az illat azokhoz hasonló. Kicsit nehezen szárad, min. 5 percet kell várni felkenés után, mert addig ragad, de ha megszárad, utána rendben van már, nem hagy ragacsos érzetet. Egyelőre úgy tűnik, hogy a ruhákat sem színezi el, a sötét ruhán sem hagy nyomot. Az illata enyhe, de nagyon tartós, még fél nap után is érzem. A hatása szinte tökéletes. Néha estére éreztem, egy kicsi testszagot a deo illat mögött, de ez nem az a penetráns izzadtságszag, csak egy kis "próbálkozás"-nak mondható a verejtékmirigyeim részéről :-), teljesen elviselhető, szerintem más tuti nem érzi. Másik alus deokkal is ugyanúgy előfordult ilyen a nap végére, sőt azoknál erősebb szagot éreztem, mit ennél, pedig jó meleg volt az utóbbi héten és direkt teszteltem izzadós edzés alatt is, de ott is nagyon bevált.Talán a folyadék-izzadást valamivel kevésbé csökkenti, mint a káros társai, de ne gondoljatok hónalj alatt éktelenkedő izzadság foltokra inkább néha egy minimális, még nem zavaró mértékű nyirkosságot éreztem, büdös szag viszont nem jött vele! Remélem, hogy hosszú távon is beválik, most nagyon boldog vagyok tőle. Ahol vettem, volt még más illatban is (3-féle női illat és 1-féle férfi), lehet,hogy a háznál lévő pasikat is rá fogom beszélni. Ja, és az ára sem vészes a kategóriájában. 1500 Ft, viszont nem a megszokott 50 ml van benne, hanem 75 ml, azaz másfélszeres mennyiség, tehát a többivel mennyiségileg összehasonlítva egy ezres az ára.Jár az 5 csillag!UPDATE: Kb. 2 hónappal később írom. Férjemnek is vettem férfi illatú deot, rendkívül elégedett a szagsemlegesítő hatásával. A dezodor illata semmi extra (kissé a régi Barbon after shave-re emlékeztet) és hamar el is illan, de a hatása szuper. Húgomak is vettem ajándékba, Ő is nagyon dicséri a hatását.UPDATE 1 Kb. újabb fél évvel később: Nem tudom mi történt de sajnos már nem dezodorál, szagos leszek mellette nagyon hamar - ha újrakenem akkor is. :-( Nem tudom, létezhet-e hozzászokás dezodor esetén, de olyan, mintha megszokta volna a bőröm, és már nem működik. Nagyon sajnálom, de 2 csillag minusz (jóindulattal, a 3 csillagot az összetevők miatt hagyom meg), egy több mint feléig teli flakonnal nem tudok mit kezdeni, mert már semmit sem ér.