Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Bano Körömvirág Krém

4.4
Hozzáadva 2018.02.09.by

Hügieia

A körömvirág olajos kivonatát tartalmazó krém értékes bőrápoló, regeneráló hatású. Hatóanyagai gyulladáscsökkentő, hámosító tulajdonságúak. Alkalmas a durva, berepedezett bőr gondozására, felületi bőrsérülések és horzsolások kezelésére.

2020.05.26. 20:54

Imádom ezt a krémet! Nagyon száraz a kezem még nyáron is, semmi más nem használ csak ez a krém. Én télen reggel indulás előtt bekenem a kezem és külön kesztyűt veszek rá, miután beszívja a krémet egész nap puha a kezem. Nem kesztyűs időszakban pedig este kenem be, és reggelre már jó lesz.

2020.04.29. 07:44

Nagyon szeretem. Nagyon sokáig elég. Az extra száraz kézfejem bekenem vele éjszakára és reggelre semmi baja, a kiszáradt ajkakra is éjszakára szoktam felkenni és egyből megnyugtatja. Ha esetleg náthás időszakban a zsebkendő kidörzsöli az orrom azt is egyből helyre hozza.

2019.11.19. 20:42

Évek óta használom. A kiszáradt bőrt helyrehozza.

2019.11.13. 20:27

Imádom az illatát. Egész évben használom. Zsíros nehezen szívó krém, ezért este fürdés után szoktam felkenni.Herbáriában szoktam vásárolni.

2019.06.07. 17:33

Nagyon szeretem, sok mindenre használható. Zsíros krém, nagyon nehezen szívódik. Télen a száraz kezemre, sarokra és néha az arcomra is használtam éjszakára. Megszűntek a kiszáradt részek.

2018.11.19. 20:30

Nagyon szépen rendbe teszi a pattanás után megmaradt sebeket/hegeket. Eléggé "zsíros" krém, nehezen szívódik be, de ezt a sok jótékony összetevőnek tulajdonítom.