Update. :2019Azóta ezer millió féle szemhélypúdert kipróbáltam, vissza gondolva ez azért nem egy jó cucc. Tartós volt viszonylag, de azért vannak ettől sokkalsokkal jobbak is a piacon. 😌Gondoltam csak kreatívan! Ugy döntöttem, én magam állítok össze egy natúr szemfestékpalettát, és egy pirosító palettát. Mivel 3,5cm az átmérőjük elég nagynak számítanak, szerintem intenzív, napi használat mellett is kell legalabb 1-1,5év mire az ember ezt kiüríti, Úgyhogy befektetésnek tök jó lesz gondoltam. Na meg is történt az összeállítás, egy 10 színű szemfestek, és egy 3 színű pirosító palettát válogattam magamnak. Persze üres palettákat is vettem hozzájuk :) Szerencsémre nagyon jól választottam a színeket, ez főleg a pirosítónál érvényesült, de a szemfesték is szuper válogatás, és persze nem utolsó sorban ez a saját szinvilagom, felesleges kekek, meg lilák, meg zöldek, es szürkék nélkül. Nos. alappal használok mindent, ugyhogy passzolom, hogy nélküle milyen, nyáron tocsog a szemhéjam, csodát nem várok, de egész jól szuperál így is. A pirosítónak szánt 3pedig brilliáns színű, és nem másznak sehova, tökéletesek órákon keresztül. Összességében mivel aaaaaaa állapotban vagyok még mindíg tőlük, igy 5*, de azt le kell szögezni, hogy a sötét matt színekhez mióta vilag a vilag gyakorlott kezek kellettek, ez itt sem változik, és nen is fog, megfelelő ecsetekkel, alappal szerintem felveszik a versenyt a dragabb, kisebb kiszerelésű társaikkal.