Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
edina.kriszta
A- és E-vitaminnal, valamint fényvédővel dúsított ajakápoló
2017.12.20. 15:08
Az illatát IMÁDOM. Engem nem a kamillára emlékeztet valami ismerős illat de nem tudom mi. Ár érték arányban nagyon nagyon jó. Sőt szerintem nálam ez marad a no1. Az tény h nem szokott cserepes lenni a szám inkább csak ha a szél kifújja akkor használok ajakápolót. Erre tökéletesen megfelel. Egyértelműen 5 csillag.
2016.09.20. 11:25
Gyorsan kellett valami, mert a gyűjteményem többi tagja otthon maradt. Rögtön pánik, legyen ez a zöld sparos csoda. Az illata engem nagyon emlékeztet valamire gyerekkoromból, de nem tudom mi az. Már ezzel megfogott. :) A hatása olyan -kenek valamit a számra- jó lesz az. Összességébe nem rossz cucc. :)
2016.01.25. 07:58
Túl zsiros olyan értelemben hogy nem szivódik be és nekem az illata is túl kamillás nem lenne vele gond ha nem lenne ilyen kemény zsiros állagú ugymond...
Utoljára szerkesztve: 2017.12.21. 17:43 - 2015.11.13. 19:19
Engem annyira nem nyűgözött le. Valamilyen szinten puhít, de ami engem zavar, hogy marad utána egy zsíros réteg, ami nem akar beszívódni, és sokáig ott marad, talán örökre, ha le nem törlöm :)
Utoljára szerkesztve: 2015.11.07. 21:14 - 2015.06.16. 08:30
SOS kellett valami ajakápoló, ezért vettem meg őt. Az első pár használat alkalmával imádtam. Elég jó az illata is, jól hidratál így a nyári időszakban, de néhány nap múlva annyira megolvadt, hogy amikor fel akartam kenni egyszerűen eltört, elfolyott. Pedig nem volt kitéve a 40°C-os hőségnek. Betettem a hűtőbe, de utána is ez a helyzet vele, szóval valószínűleg a kukában végzi majd. :c Update: Most, hogy hidegebb van újra elővettem, használom. Remekül hidratálja az ajkaimat a hidegben is, nem cserepesedik annyira. Viszont az illata már nem tetszik annyira, mint a kezdetekkor, de így is jár neki plusz egy csillag. :) Hűvösebb időkben tökéletes választás.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.