Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
Musil
Frissítő, hidratáló, hámlasztó toner Hanbanggal (tradicionális koreai gyógynövénykomplex) és 3% glikolsavval és szalicilsavval, melyek tisztává és üdévé teszi az arcbőrt. A Hanbang 25% japán kajszibarack virágvizet és kövér porcsinkivonatot tartalmaz, melyek hidratálnak és élettel telivé varázsolják az arcbőrt. A japán kajszibarackot ősidők óta használják a népi orvoslásban az elme lecsillapítása és vitalitást fokozó hatása miatt. A glikolsav eltávolítja az elhalt hámsejteket, felfedve ezzel a tisztább bőrtónust, fokozza a bőr sejtmegújulási folyamatait, valamint halványítja a hegeket és pigmentfoltokat. Ajánlott fakó, egyenetlen textúrájú bőrre, hegekre, pigmentfoltokra és tág pórusokra.
2025.03.18. 18:41
Jó kis hámlasztó tonik, ha nem hámlasztásra használja az ember, nekem kicsit olyan, mint a többi BoJ toner: mintha vízzel locsigálnám az arcomat.
2025.02.18. 13:07
Ez a toner egy csoda, igaz nem önmagában használom, hanem BOJ szérummal, szemkörnyék-ápolóval és krémmel együtt (+heti 2x maszk). Soha nem volt még ilyen szép a bőröm, a pórusaim mérete csökkent, egységesebb a bőrképem, nincsenek piros foltjaim, a bőröm simább, feszesebb, és szuperpuha. Reggel-este használom, szinte azonnal beszívódik. Kellemes a hámlasztó hatása is, nem durva, de látható a változás tőle. Abszolút újravevős, már meg is rendeltem a következőt (érdemes netről beszerezni, a DM-ben piszok drága).
2025.01.30. 15:55
nem rossz termék, kellemes használni. hatasat nem nagyon vettem eszre, inkabb hidratalta a borom, de nem hamlasztotta.
2024.11.06. 15:40
Nem irritál, nem szárít, egységesebb bőrkép már pár használat után. Pigmentfoltjaimat is halványította.
2024.11.03. 22:42
Most ősszel újra elővettem és megszerettem annyira, hogy meg is rendeltem a következőt. Tetszik, hogy gyengéd, de a hatása látható már néhány használat után. Egységesebb, kisimultabb tőle a bőröm, minimalizálja a pórusokat, segít kordában tartani a pattanásaimat, illetve a zsírosabb T-zónámat nap közben és utazáshoz is szívesen viszem magammal, mert hidratál annyira, hogy ezzel az alap hidratáló szérumomat időlegesen helyettesítse. Könnyed, gyorsan beszívódik, vattakorongon és kézzel bemasszírozva is jól használható. Sosem csípett, irritált vagy veszett össze más termékekkel.
2024.09.23. 09:21
Nagyon megszerettem! Tök jól hidratál, kiegyenlíti az arcbőrömet, simává és puhává varázsolja. Eddig mindenképp Joker! Nem irritál, pedig érzékeny a bőröm plusz ez a kiszerelés nagyon sokáig elég. Top!!