Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

bebe Young Care Soft Body Milk

4.5
Hozzáadva 2023.01.09.by

Brigitt

A gazdag, lágy testápoló tej intenzíven táplálja a bőrt és 24 órás nedvességet biztosít. Kifejezetten száraz bőrre fejlesztették ki. Védi a bőrt a kiszáradástól és bársonyosan puhává varázsolja. Speciális összetétele miatt gyorsan felszívódik, és nem hagy zsíros réteget. Jojobaolajat és panthenolt tartalmaz.

Dermatológiailag tesztelt.

2020.06.07. 11:09

Aki Müllerbe jár és egy jò testápolòt keres, az vessen egy pillantást erre a termékcsaládra. Isteni illata van az összesnek, nekem a málnás van meg, de ennek is bitang jò az illata. Könnyű kenni, gyorsan beszívòdik, és tényleg szuperül hidratál. Nem mellesleg az ára is kivàlò!

2020.06.05. 13:56

A legjobb testápoló, amit valaha használtam! Gyönyörűen hidratál és gyorsan beszívódik, nincs ragacsos érzet. Imádom az illatát is, de ha ez nem így lenne akkor is 5 csillag.

2019.12.01. 12:30

Nagyon szeretem, jól hidratál. Az illata pedig isteni 😍

Utoljára szerkesztve: 2019.10.01. 07:45 - 2019.09.06. 10:16

nem rossz, puha bársonyos bőrt eredményez irritáció nélkül. viszont az illatatol felfordul a gyomrom, nagynehezen tudtam elhasznalni. nem veszem újra ez biztos.2 csillagot a hatása miatt kap.

2019.07.09. 05:13

Sokféle illatban van, a képen látható nekem a nagybetűs TESTÁPOLÓ ILLAT. A lányom szerint “anya illata” van. Nappalra felkenve parfüm sem kell mellé, olyan intenzív. Nem hagy ragacsos, vagy zsíros érzetet, nem is túl “vizes” állagú, de csodát sem csinál. Az én bőrömön reggelre már nyoma sincs az esti testápolózásnak.

2018.09.03. 21:47

Kellemesen lágy, nagyon finom, tavaszi virágokra emlékeztető illatú testápoló, ami gyorsan beszívódik és tökéletesen hidratál.