Bee Natural

Ár:   645 Ft   Kategória:   Ajakápolók
Kiszerelés:   4,2 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Müller   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: sisu69, Módosítva: 2013. augusztus 11.

Kiszerelés:   4,2 g
Lelőhely:   Müller
Kategória:   Ajakápolók

100%-ban természetes. Hidratálja és védi a száraz, kicserepesedett ajkakat.

bibi24

sfreku

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2018. január 21.

Én a sima változatot használtam amit itt sajna nem találok, nekem nagyon szépen rendbe hozta a számat, finom puha érzetet ad és ezek után nekem is kell több érv,hogy inkább ezt vegyem újra mintsem próbálkozzak ujabbakkal! Nekem top 1 ! :)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2018. január 21.

heloise98

2014. július 11.

Én is a Müllerben vettem. Azóta csak ezt használom. Nagyon jól hidratál és az illata is csodás. Ez a legjobb ajakápoló amit eddig használtam. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. július 11.

natasha

2014. március 12.

Müllerben vettem,a legalsó polcról túrtam elő,mert hát persze,hogy az ócska Labellokat tolják az orrom elé ami már a kutyának sem kell.
Na mindegy,örömmel vittem haza,kipróbálni,jó mentolos,hasonlít a Carmexre,de ez még mentolosabb,kicsit szerintem túloztak a gyártók,konkrétan lefagy a szám,megmerevedik,de hát sebaj,ha használ,ezt is kibírom.Amúgy meg nem értem a számat,vagy az ajakápolót?!..
Őszintén,van amikor jó,van amikor 2 nap alatt se hozza rendbe. Van,hogy olyan puha tőle a szám,mint soha azelőtt,de van úgy h két napig csak kenem mint az őrült,mert nem képes helyrehozni. De egyébként megszerettem.Kis cuki,bárhova lehet vinni,olyan kicsi,bár azért sokszor turkálom a táskámban,míg megtalálom.
Meg külön szeretem,hogy tekerős,mert a kupakkal is sokszor csak szerencsétlenkedem. Összetevői első osztály,fincsi állag,lehet újravevős,majd még meglátom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. március 12.

Oraculum

2014. február 1.

Imádom, mivel natúr kozmetikum, fantasztikus az ára, a Müllerben kapható.
Az egyetlen "baj" vele az, hogy borsmenta rajongásom odáig fajult tőle, hogy állandóan lenyalogatom a számról:D
zsu044 írásának csak igazat tudok adni, Én is kipróbáltam 3 féle Dr Organic-ot, de meg sem közelítik ezeket az ajakápolókat és iszonyat áruk van:/

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. február 1.

Imádom, mivel natúr kozmetikum, fantasztikus az ára, a Müllerben kapható.

adele97

2014. január 29.

Egy Müller "haul" alkalmával ruháztam be rá, és milyen jó, hogy megtettem. A legjobb ajakápoló, amit eddig kipróbáltam. Imádom az illatát és azt a "bizsergést", amit ad.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. január 29.

zsu044

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
Korcsoport:  -
2014. január 9.

3 hónapja iszonyatos "cserepesedéssel" küzdök, az eddig bevált Dr Organic gránátalmás ajakápolóm sem tudott mit kezdeni a helyzettel. Nem is ismertem ezt az ajakápolót, a Müllerben vettem észre, és mivel 100%-ban természetes, gondoltam egy próbát megér. Az ára mellesleg fele a Dr Organicnak. Imádom a borsmentás dolgokat, így azonnal ezt a verziót választottam. Nem bántam meg. FANTASZTIKUS ajakápoló!!! Kellően krémes, kíválóan ápol, a borsmenta pedig felpezsdíti az ajkakat, élettel teli színe lesz tőle, és kellemes illatú. Többet nem is várhatnék 700 Ft-ért.. Biztosan újra veszem, és kipróbálom a két másik verzióját is. Perfect!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2014. január 9.

oswin

2013. december 9.

Az ajkamat kellemesen hűsíti,és gyorsan beszívódik.Természetes érzés az ajkakon,nem érzem úgy,mintha egy plusz réteg lenne rajta.Ami viszont meglepett,hogy nagyon jól hidratál még ebben a téli időszakban is.Nálam lenyomta a Carmex-et,sokkal természetesebb,jobb érzés viselni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2013. december 9.

morning_glory

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2013. október 28.

Csatlakozom az előttem szólókhoz, pozitív csalódás volt ez az ajakápoló. Nemrég vettem, de elégedett vagyok vele, ha elfogy, biztos, hogy újraveszem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. október 28.

vivuss87

2013. október 27.

Ma fedeztem fel a Müllerben, és mivel ajakkence függő vagyok, azonnal feltűnt ez a -számomra- új ajakápoló. Nagyon odavagyok a mentolos dolgokért, így nem volt kérdéses, hogy a borsmentás jön velem. Színe nincs, de minta egy kicsi fénye lenne. Sokáig érezni a mentol bizsergető hatását. Szerintem rúzs alá is jó lehet, kis mennyiségben. Az ára teljesen korrekt, ahhoz képest, hogy egy labello 5-600ft.. Arról nem találtam infót, hogy tesztel e állatokon... a dobozt meg már kidobtam :( Szóval nekem tetszik :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. október 27.

zsazsa

2013. október 25.

Az illata és az íze is kellemesen mentolos, kicsit bizsergeti a számat. Engem ez egyáltalán nem zavar, nagyon jól ápol, nem kell sűrűn újrakenegetni, az összetétele is szép, nagyon szeretem, újravevős kategória.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. október 25.

Antioxidánsok: Tocopherol
Gyulladáscsökkentők: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract
Hidratálók: Lanolin, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract
Vitaminok: Tocopherol

Méhviasz. A kozmetikumokban sűrítő, bőrpuhító (emollient) anyagként használatos.

A méhviasz a mézet termelő méhek váladéka, melyből a méhek a kaptárban felépítik a hatszögletű sejtek sokaságát, a lépet. A méhviasz kiválasztásakor még átlátszó; mélysárga színét később a pollenek ill. a propolisz adja meg. Kozmetikai célokra gyakran kifehérített méhviaszt használnak (Cera alba), melyre már a természetes méhviasz kellemes illata sem jellemző. A méhviasz kinyerésére és szennyeződésektől való megtisztítására többféle módszert is alkalmaznak, pl. a forró vizes kiolvasztást. A méhviaszt a kozmetikai készítményekben elsősorban konzisztencianövelőként ill. gyenge emulgeáló tulajdonsága miatt alkalmazzák.

Konzisztencianövelő hatását elsősorban Lysolecitinnel készülő emulziókban használhatjuk ki, ahol úgy teszi sűrűbbé a krémeket, hogy csak egy könnyű, védő filmréteget képez a bőrön. Klasszikus emulgátorokkal együtt nem érdemes alkalmazni, mert az így készült krém viaszos bevonatot képez a bőrön. Szilárd ajakápolóknál, masszázstömböknél magas olvadáspontja (60-65-oC) lehetővé teszi, hogy a vele készülő termékek még nyáron se olvadjanak szét.

Fő összetevői: palmitilsav, palmitoleát, hidroxipalmitát, valamint alkoholok oleinsavval alkotott észterei (hosszú, 30-32 szénatomos molekulák) és egyéb palmitátok.

Kókuszolaj, melyet emollient anyagként használnak a kozmetikumokban. Viszonylag magas a komedogén indexe (5-ből 4-es), így a pattanásokra hajlamos bőrűeknek érdemes kerülni.

Ricinusolaj. A kozmetikumokban bőrpuhító (emollient) anyagként használják. Enyhén ragadós érzetet hagy maga után a bőrön.

napraforgó magjából nyert olaj, melynek fő összetevői a bőr számára fontos omega zsírsavak (linolsav és olajsav). Leslie Baumann a Cosmetic Dermatology című könyvében azt írja, hogy több tanulmány is arra jutott, hogy a napraforgó olaj egy olcsó, hatékony és a fejlődő országok számára is elérhető emollient anyag, mely hatásos lehet irritált vagy kiszáradt bőr természetes védőrétegének a helyreállításában, erősítésében.

Borsmenta olaj. A CosIng besorolása szerint a borsmenta olaj frissítő, tonizáló, maszkoló (kellemetlen íz és illat semlegesítése)  összetevő és illatanyag. Paula Begoun szerint bár a borsmentának antibakteriális hatása van, a bőrt irritálhatja és érzékennyé teheti.

Gyapjúzsír (gyapjút viselő állatok, mint pl a birka által termelt zsír, olyasmi mint a faggyú az emberi bőrben) . Kiváló emollient és hidratáló anyag a száraz bőrre. Bár korábban a lanolint megvádolták azzal, hogy allergén anyag, egy 2001-es kutatás ezt alaposan megcáfolta. A kutatásban több mint 24000 tesztelő vett részt, és csupán 1.7% volt azok aránya, akik allergiások vagy érzékenyek voltak a lanolinra. Ez az arány még kisebb volt akkor, amikor az alkalmazott lanolin koncentrációja 50% alatt volt. Tehát a lanolin egy száraz bőrűek számára kiváló emollient és hidratáló anyag, a zsíros bőrre azonban nagy sűrűsége és zsíros állaga miatt nem ajánlott.

Tocopherol a I v 2 2

Források: FutureDerm és Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology

Aloe vera növény leveléből származó kivonat. Vízmegkötő, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és antibakteriális hatása van. Bár az aloe vera egyre nagyobb divat mostanában, Paula Begoun szerint tudományos kutatások nem igazolják, hogy hatékonyabb lenne a többi, hasonló tulajdonságokkal rendelkező összetevőnél (mint pl. a C-vitamin vagy a zöld tea).

A rozmaring leveléből készült olaj. Lásd rozmaring.

Szójababolaj, melyet bőrpuhító (emollient), bőrkondícionáló anyagként használnak a kozmetikumokban.

Természetes illatosító anyagok keveréke (citrusolaj (d-limonene) és fenyőfa vagy mentol (l-limonene). A kutatások ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy rákellenes vagy éppen hogy rákot okozó anyag szájon át bevéve. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.