Bee Natural

Ár:   595 Ft   Kategória:   Ajakápolók
Kiszerelés:   4,2 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Müller   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: cintialaura, az összetevőket feltöltötte: clairenoctuelle, Módosítva: 2017. augusztus 6.

Kiszerelés:   4,2 g
Lelőhely:   Müller
Kategória:   Ajakápolók

Kókuszdió-vanília ajakbalzsam 100%-ban természetes méhviaszból. Táplálja, védi és hidratálja a száraz, repedezett ajkakat.

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Evelin123

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2022. október 25.

A kiírt ár valójában már a duplája. Amúgy nem rossz ajakápoló.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. október 25.

A kiírt ár valójában már a duplája. Amúgy nem rossz ajakápoló.

hugsandcups

2021. november 17.

Megvagyok vele elégedve, teszi a dolgát, nem szárít és nagyon jó az illata.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. november 17.

Megvagyok vele elégedve, teszi a dolgát, nem szárít és nagyon jó az illata.

zita98

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2021. április 18.

Kedvenc ajakápolóm lett. Tökéletesen hidratál, táplál felesleges réteg nélkül.
Illata is tetszik, visszafogott.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. április 18.

Kedvenc ajakápolóm lett. Tökéletesen hidratál, táplál felesleges réteg nélkül.
Illata is tetszik, visszafogott.

tonic

Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport:  -
2020. december 27.

2019,június 8.
Nem tudom miért kellett itthon megszüntetni a forgalmazást... A gránátalmásat,és ezt is imádom,nagy kedvencem.
Ha néha eljutok a németekhez,akkor többet is szoktam venni mindkettőből és jó darabig elég is. Nagyon jó hatás,jó összetevők.
update
Nem is tudom ki írta itt,hogy újra forgalmazzák a M-ben, igaz már az új, minimál csomagolású,de legalább itthon is beszerezhető. Sajnos a mindenféle náthától és hidegtől állandóan viszketett az orrom, arra is ezt kentem,szerencsére sikeresen,mivel más már nem használt. Ajakra meg továbbra is nagy kedvencem továbbra is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2020. december 27.

2019,június 8.
update

NyBetti

Bőrtípus: Zsíros
2020. október 26.

Ma vettem.a Corvin Pláza Müllerében, uh ott tutibiztosan kapni.
Elhagytam a Burt's Bees vaníliás ajakbalzsamom, és sos kellett valami. Sajnos azt nem találtam, így erre esett a választásom.
Jónak tűnik, bár kicsit puhább, mint a Burt's, mintha vékonyabb réteget is hagyna az ajkakon. Nekem ez hátrány, teljesen szerelmes vagyok abba a cuccba, mindent ahhoz mérek😅
De a hatása hasonló, illata és összetétele jó, és olcsóbb is amúgy mint az etalon. Tartalèkosnak jó lesz, megjegyzem a márkát 🙂

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. október 26.

Ma vettem.a Corvin Pláza Müllerében, uh ott tutibiztosan kapni.

Cathi

2019. március 12.

Nem tudom, miért nem irtam eddig véleményt. Régòta hasznàlom, nagyon jò. Főleg ha éjjelre bekenem vele a szàmat, reggelre nagyon puha lesz

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. március 12.

sinmo88

Bőrtípus: Zsíros
2018. november 23.

Imádom, a hatása 100%, az illata pedig a finom ráadás :)

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. november 23.

Imádom, a hatása 100%, az illata pedig a finom ráadás :)

junglequeen

2018. október 17.

Szuper kis ajakápoló, nekem sokszor ultra cserepes az ajkam, pedig annyit iszom, mint egy teve... de mégis.
Ez szépen hidratál, kellemes érzés, nem ragad, finom az illata.
Biztosan újra venném, sajnálatos, hogy már nincs a Müllerben :(

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. október 17.

Ez szépen hidratál, kellemes érzés, nem ragad, finom az illata.
Biztosan újra venném, sajnálatos, hogy már nincs a Müllerben :(

jampiangel

2018. szeptember 19.

Update: Ha valaki tudja hol tudnék ilyet beszerezni vagy látja valahol, írjon. Írtam a gyártó cégnek, Magyarországon a Müller megszüntette a forgalmazását :(

03.10: Müllerben találtam rá a 20%-os Müller szombaton. Isteni. Én nem használtam még jobb ajakápolót. A gránátalmás volt még emellett, de drágább is volt 100-200 forinttal és abban alkohol illetve több irritáló anyag is van, míg ebben nincs, így erre esett a választásom. Kellemes, visszafogott illata van, jól zár a kupakja és körülbelül 3 hónapig elég is volt (hozzá kell tenni hogy én meglehetősen sűrűn kenegetem az ajkaimat, napi 5-6 alkalommal). Már beszereztem az utánpótlást. Ha jobban belegondolok maradok is ennél, mert ajakra nem használnék már olyan terméket, aminek egészségre káros hatású összetevője lehet mint pl. Labello, Bebe stb, ezen a vonalon inkább a természetes anyagokra szorítkozom, amire pedig tökéletes ez a termék. :) Nekem a sokak kedvence Carmex sem vált be, pedig az duplája árban.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. szeptember 19.

Marzipan

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
Korcsoport:  -
2018. augusztus 10.

A legjobb ajakápoló! Kellemes illat, tökéletes hidratálás, megfelelő ár-érték arány! Szuper kis termék, nem hagy nehéz érzetet maga után, az összetevői pedig csodálatosak!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2018. augusztus 10.

Antioxidánsok: Tocopherol
Gyulladáscsökkentők: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract
Hidratálók: Lanolin, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract
Vitaminok: Tocopherol

Méhviasz. A kozmetikumokban sűrítő, bőrpuhító (emollient) anyagként használatos.

A méhviasz a mézet termelő méhek váladéka, melyből a méhek a kaptárban felépítik a hatszögletű sejtek sokaságát, a lépet. A méhviasz kiválasztásakor még átlátszó; mélysárga színét később a pollenek ill. a propolisz adja meg. Kozmetikai célokra gyakran kifehérített méhviaszt használnak (Cera alba), melyre már a természetes méhviasz kellemes illata sem jellemző. A méhviasz kinyerésére és szennyeződésektől való megtisztítására többféle módszert is alkalmaznak, pl. a forró vizes kiolvasztást. A méhviaszt a kozmetikai készítményekben elsősorban konzisztencianövelőként ill. gyenge emulgeáló tulajdonsága miatt alkalmazzák.

Konzisztencianövelő hatását elsősorban Lysolecitinnel készülő emulziókban használhatjuk ki, ahol úgy teszi sűrűbbé a krémeket, hogy csak egy könnyű, védő filmréteget képez a bőrön. Klasszikus emulgátorokkal együtt nem érdemes alkalmazni, mert az így készült krém viaszos bevonatot képez a bőrön. Szilárd ajakápolóknál, masszázstömböknél magas olvadáspontja (60-65-oC) lehetővé teszi, hogy a vele készülő termékek még nyáron se olvadjanak szét.

Fő összetevői: palmitilsav, palmitoleát, hidroxipalmitát, valamint alkoholok oleinsavval alkotott észterei (hosszú, 30-32 szénatomos molekulák) és egyéb palmitátok.

Kókuszolaj, melyet emollient anyagként használnak a kozmetikumokban. Viszonylag magas a komedogén indexe (5-ből 4-es), így a pattanásokra hajlamos bőrűeknek érdemes kerülni.

Ricinusolaj. A kozmetikumokban bőrpuhító (emollient) anyagként használják. Enyhén ragadós érzetet hagy maga után a bőrön.

Napraforgómagolajból kivont el nem szappanosítható lipidek. Az ún. el nem szappanosítható lipidek olyan a növényi zsírokban természetesen jelen lévő anyagok, és melyek bőrápoló tulajdonságaik miatt kerülnek felhasználásra a bőrtápláló termékekben. A napraforgóolajal megegyező tulajdonságai vannak.

Íz- és illatanyag keverék, EWG szerint a Fragrance / Parfum összetevő szinonímája.

Gyapjúzsír (gyapjút viselő állatok, mint pl a birka által termelt zsír, olyasmi mint a faggyú az emberi bőrben) . Kiváló emollient és hidratáló anyag a száraz bőrre. Bár korábban a lanolint megvádolták azzal, hogy allergén anyag, egy 2001-es kutatás ezt alaposan megcáfolta. A kutatásban több mint 24000 tesztelő vett részt, és csupán 1.7% volt azok aránya, akik allergiások vagy érzékenyek voltak a lanolinra. Ez az arány még kisebb volt akkor, amikor az alkalmazott lanolin koncentrációja 50% alatt volt. Tehát a lanolin egy száraz bőrűek számára kiváló emollient és hidratáló anyag, a zsíros bőrre azonban nagy sűrűsége és zsíros állaga miatt nem ajánlott.

Tocopherol a I v 2 2

Tiszta E-vitamin. A tocopherol egy viszonylag ritkábban használt formája az E-vitaminnak, mert bár a bőrbe jobban felszívódik, mint a gyakrabban használt tocopheryl acetate, a boltok polcain kevésbé hosszan áll el.

Az E-vitamin egy zsírban oldódó vitaminféle, mely az egyik legjobb antioxidáns. Kutatások arra is utalnak, hogy védi a bőrt az UVB okozta károktól, segít a bőr védőrétegének fenntartásában. Remekül együttműködik az A-vitaminnal és a C-vitamminnal is.

Források: FutureDerm és Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology

Aloe vera növény leveléből származó kivonat. Vízmegkötő, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és antibakteriális hatása van. Bár az aloe vera egyre nagyobb divat mostanában, Paula Begoun szerint tudományos kutatások nem igazolják, hogy hatékonyabb lenne a többi, hasonló tulajdonságokkal rendelkező összetevőnél (mint pl. a C-vitamin vagy a zöld tea).

A rozmaring leveléből készült olaj. Lásd rozmaring.