Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
anszan
SPF 20 bőrápoló és bőrvédő napozó 20-as fényvédő faktorral
20-as faktorú fényvédő a napsugárzás UVB sugarainak már a 95%-t megszűri. Ezért A SUN CARE II megfelelő védelmet nyújt az érzékeny bőr számára is. Szabadgyökök elleni komplexet is tartalmaz, hogy csökkentse a szabadgyökök által okozott bőrkárosodást. A nedvességpótló betain és panthenol hidratálják, illetve a növényi olajok puhítják és intenzíven ápolják a bőrt.
Nem tartalmaz semmilyen kémiai tartósítószert, PEG-származékot, parfümöt és kőolajszármazékokat.
Utoljára szerkesztve: 2018.09.25. 09:18 - 2018.09.24. 17:18
Nyári hidratáló nappali krémnek arcra nagyon bevált, nem fénylik, nem ragad, a fényvédő hatása normál körülmények között reggel felkenve egész nap kitart. Egész napos strandolásnál testre is használva nyilván újra kell kenni, de kellemes használni, mivel az állaga egy könnyen felszívódó testápolóra hasonlít. Férfiaknál ez hatalmas előny, mert így legalább hajlandók fényvédőt használni. A 100 ml-es kiszerelés repülős útnál kifejezetten praktikus, és két személynek 5 napra, normál, naphoz szokott bőrön simán elég. Nem mondom, hogy ár-érték arányban nincs jobb, de tényleg annyira kellemes használni, hogy szerintem megéri beruházni rá. 4 csillag csak az ára miatt, és mert a 20 faktor nem mindenkinek elég. Továbbá nem vízálló, de szerintem az sem teljesen az, amire ez van írva. Ha rendszeresen újrakeni az ember, nincs vele gond. Vízisportokhoz nyilván nem ez az ideális, de egy normál strandolást simán kibír. Akinek nagyon fényérzékeny a bőre, a tavasz-nyári hónapokban szedjen nagy dózisú A-vitamint, csodát tesz!
2017.03.07. 15:22
Az első kémiai fényvédőm, a kozmetikusomtól kaptam mintát belőle. Mivel kémiai, a felhelyezése után 25 percet minimum érdemes várni mielőtt útnak indul az ember. Én csak arcra használom reggelente. Kicsit keveslem az SPF 20-at, én egy 30-al nagyobb biztonságban érzem magam. Állagra jó, törtfehér színű krém, amely viszonylag hamar beszívódik. Hagy némi fényes érzetet de nekem smink alá bevált. Az alapozó és a púder mattít, főleg a púder, így ennek a fénye nem érvényesül. Van egy jellegzetes édes illata. Pattanásokat nem hiszem, hogy okoz, legalább nem hinném, hogy amim van ettől lenne, illetve nem tudom megállapítani. Ár-érték arányban szerintem lehet jobbat találni.