Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

4.3
Hozzáadva 2018.03.12.by

pszabina

6,5 g

Mattító hatású, közepes fedésű alapozó stift.

2021.01.14. 18:49

Legvilágosabb árnyalatban van meg, sajnos már lekopott a csomagolásról a száma. Életem első alapozó stiftje, ezért más stiftes alapozóval nem tudom összehasonlítani. Az viszont tény, hogy nagyon egyszerű a használata. Kézzel, szivaccsal, tömörebb és lazább fejű ecsettel is tökéletesen eldolgozható. Van a bőrszínemhez igazodó árnyalat. Felvitel után néhány perccel gyakorlatilag egybeolvad a bőrömmel. A tartósságával is elégedett vagyok, mert nap végén is elfogadhatóan néz ki. Meghozta a kedvem ahhoz, hogy próbálgassak más alapozó stifteket is. Természetesen ezt is bármikor újravásárolnám, ha még elérhető az üzletekben.

2018.03.15. 09:06

Zsiros borre kivalo nagyon jol mattit nekem a borhibaimat is szinte teljesen elfedte szaraz borre viszont nem ajanlom. Az arnyalata tokeletes az arcomhoz egyaltalan nem sargas termeszetes hatasu. Viszon nem olyan tartos pedig fixalo puderrel hasznalom.

Utoljára szerkesztve: 2018.02.25. 14:30 - 2018.02.22. 19:27

A leírása nem hazudott. Az olajos bőrömet lényegesen mattította, de a bőrhibákat inkább csak tompítja, nem ad teljes fedettséget. Tartósságát tekintve nálam elbírta a 8 órát fixáló spray mellett. A No.05 próbáltam ki, de nekem ez is túl világos árnyalat lett. Reggeli rohanásban tökéletes, gyorsan feltehető, könnyen kezelhető anyag, természetes sminket eredményez.Ok, hozzáadtam a család másik felét és a saját korrektorával együtt tényleg működik a dolog, meg van a teljes fedés, így viszont nekem valamilyen oknál fogva kicsit rövidebb ideig bírta kb. 5-6 órát.