Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Sminkek arcra
Primerek
Lelőhely: Müller, rossmann

Bell Hypoallergenic Pore Correcting Primer

Hozzáadva 2020.01.09.by

axandra06

30 g
  • Látványosan csökkenti a pórusokat.
  • Könnyed formulája nem nehezíti el a bőrt.
  • Több órán keresztül képes a bőrt megvédeni a kiszáradástól, érzékeny bőrre is ajánlott.

2022.11.22. 13:40

Ajándékba kaptam. Sokáig nem is használtam, most, hogy már hűvösebb van szeretek primert használni, melegben még a bb krémet is alig bírom elviselni. Kellemes csalódás volt. Arckrémezés után szoktam felvinni, könnyű, eldolgozható formulája van. Valóban egységesíti a bőrt, (azt hozzá teszem,hogy nagyon száraz bőröm van, normál és zsíros bőrnél lehet, hogy túl sok) szépen lehet fölé dolgozni az alapozót. Semmilyen irritációt nem tapasztaltam. Az árát is megfelelőnek találom. Újravenném.

2021.06.26. 08:52

Néhány hónapig használtam, aztán bejött ez a hőség, és durván fénylik tőle a bőröm, plusz ordas mitesszereket hozott ki (ezeket egyébként előtte is tette - illetve, azért nem vagyok benne teljesen biztos, hogy csak ez a primer volt a hibás, mert a világ minden krémjét kenem össze-vissza). Viszont, kicsit utánaolvastam, és érzékeny, illetve zsírosodásra/ mitesszerekre hajlamos bőrre nem nagyon ajánlják a folyamatos primer-használatot, mert látványra persze szép, de nem tesz jót a bőrnek. Pontosabban: a sminkesek ajánlják, a kozmetikusok nem :) Azt már csak én teszem hozzá, hogy a legtöbb alapozómban amúgy is van szilikon, szóval az is lehet, hogy a kettő együtt már sok volt.Az állaga jó, egyébként, selymi lesz tőle a bőr, de talán kicsit túlságosan is, nem lehet olyan szépen eldogozni az alapozót (igaz, én csak ujjal szoktam), viszont a tág pórusú területeken tényleg szebben mutat az alapozó a primer után. Patthelyzet :)Most mindenesetre kerestem szilikonmentes alternatívát. Valójában csak külföldről lehetne bazi drágán rendelni kimondottan szilikonmentes primert (vagyis van egy itthon kapható márkának is, szilikon helyett telerakva egy 5-csillagos komedogén anyaggal, kösziiiiii), viszont rém olcsón a dm-es márkák között van sminkfixáló, amit primerként is lehet használni, na most ezt próbálgatom.Ezt meg félreteszem hűvös időre, alkalmi sminkhez, vagy ilyesmi, és adok neki mondjuk 3 csillagot, mert alapvetően nem rossz, ha valaki nem tág pórusú bőrre akarja a póruscsökkentő primert használni, hehe.