Sminkek szemre

4.3
Hozzáadva 2020.08.05.by

Mundow

0,34 g

Szuper könnyűvé teszi a szemöldök kitöltését és formázását. 12 órán át vízálló.

6 árnyalatban kapható

$24-tól

Utoljára szerkesztve: 2023.02.01. 13:38 - 2023.02.01. 13:34

Szeretem, de sajnos nem lett szerelem.A sötét barna színnek van egy vöröses beütése, ami nem zavaró, de jobb lenne, ha neutrális barna lenne.Nagyon könnyű vele dolgozni, gyorsan meg lehet rajzolni a széleket, kitölteni a hiányzó részeket, a kefe részével egységesíteni. Krémes, de nem túlságosan, az állaga a használat során tökéletes.Reggel 5.30 órakor festem minden hétköznap a szemöldököm, amikor ezt használom, a festék 16.00 óra körül még a helyén van, majd a homlok felőli részen kezd kopni és cseppet sem szépen. A homlokom zsírosodik, vélelmezem, hogy emiatt történik, nem a termék hibája. Azért azt a "12 órán át vízálló" ígéretet megkérdőjelezem.Brutál mennyiség, alig fogy, bár port és drogériás ceruzákat is használok felváltva. Újra nem fogom venni, de nem bántam meg a vásárlást, még úgy sem impulzív vásárlás során teljes áron vettem meg.

2020.04.14. 13:13

Szeretem de nem ez a legjobb mert nagyon hamar beszáradt. Viszont plusz pont neki mert ez az első szemöldök ceruza amivel tudok bánni.

2020.03.29. 16:09

A természetes világosbarna hajszínemhez, amiben szőkés árnyalatok is vannak, a 3-as színt választottam. (Egy picit világos lett, mivel a szemöldököm sötétebb, mint a hajam, de azért el tudom használni, csak legközelebb a 3,5-es árnyalatot venném.) Tetszik, hogy nincs vöröses beütése, mint oly' sok szemöldökcuccnak. A kicsit viaszosabb állagának köszönhetően először nem túl sok színt ad le, így nem kell attól tartani, hogy túl erősre húznám ki a szemöldökömet, szépen építhető, természetes lesz a végeredmény. A másik végén található kefécske nagyon hasznos, hogy festés előtt, illetve után átfésüljem a szemöldökszálakat. Összességében jó terméknek tartom, viszont a NYX Microbrow ceruzáját is ugyanennyire szeretem, és az fele ennyibe kerül, így 4 csillag.

2020.03.01. 23:59

Mini valtozatban vettem meg, de ezt se hiszem hogy el fogom hasznalni. Maga a ceruza nem rossz, gyorsan feltoltom vele a szemoldokom, ami egyebkent dus, csak vannak hianyosabb reszek benne.En csak nem szeretem, hogy a ceruzatol hullik a szemoldokom, emiatt ritkan merem hasznalni, csak ha nagyon sietek, akkor nyulok ehhez. Egyebkent talan ettol kevesbe hullik, mint mas ceruzaktol, vagy talan az is szamit, hogy nem hasznalom mindennap. Egyebkent az allaga pont jo, se nem tul kemeny, se nem tul puha, nekem tartos is. Ki fogom probalni a marka szemoldokporait es zseleit is, tetszik, hogy sok arnyalat van, es hogy elerhetoek mini valtozatok.

Utoljára szerkesztve: 2021.01.19. 21:26 - 2020.02.19. 15:19

Jujj! Imádom! Pedig sosem hittem, hogy az Anastasia zselés pomádéit el fogom hanyagolni! De egyszer egy reptéren elcsábultam és azóta hozzá sem nyúltam az ABH pomádéimhoz!

2020.02.09. 01:12

Nem rossz, de szamomra tul bumszli, a Precisely, My Brow sokkal jobb. Igaz, ugyanannyiert ez sokkal tobb, de ha alig tudom hasznalni ezt, akkor nem megyek semmire a nagy “sporolassal”.🤣

Piactér

Több mutatása