Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
Bolgarka
Környezetbarát cellulózból készült prémium arcmaszk, magas koncentrációban tartalmaz öregedésgátló fermentált összetevőket. A kompozícióban található fermentálással előállított Galactomyces, Bifida Lysate és Collagent Filtrate csökkentik a pigmentációt, növelik a bőr rugalmasságát és késleltetik a ráncok megjelenését.
2020.11.27. 10:14
Egy újabb hibátlan Benton maszk! :) Jól hidratál, nagyon tetszik, hogy vékony a maszk anyaga, így könnyebb az arcra illeszteni. Nem tudom ennek a hatása-e, de mintha az esti használat után reggel kicsit halványabbak lennének a pattanás utáni foltok, egyenletesebb a bőröm. A csiga-méh maszk jobban tetszett, de ez is csillagos 5*!
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.