Lemosók, Tonikok

Benton Honest TT Mist

4.4
Hozzáadva 2016.03.18.by

bogczi

85%-ban teafa levél vízből és teafa-kivonatból álló spray minden bőrtípusra, hialuronsavval gazdagítva

Nyugtatja az irritált, gyulladt bőrt, segít beállítani és fenntartani a bőr faggyútermelést, ezáltal megelőzi a pattanások kialakulását.  Hidratál és védi a bőrt a káros környezeti hatásoktól, érzékeny bőrön is használható! Színezék, tartósítószer és parabénmentes, 100%-ban természetes összetevőkből készült.

2022.06.14. 21:16

Nekem kifejezetten teszett, csökkentette az irritációt és egyenletesebb volt a bőröm tőle. Gondolkodom azon, hogy újra vegyem, viszont most van másik arcpermetem. Talán miután elfogy a SubQ Mistem...

2017.12.11. 21:03

Nyáron jól jött, amikor a szottyos meleg megártott a dekoltázsom bőrének: gyulladt kis pattik jöttek elő, jó sokan, persze. Ezzel a vizecskevel kezeltem reggel és este. 2-3 nap alatt csodásan levitte a pirosságot és nem is hagyta, h új rondaságok jelenjenek meg. Volt, h csak ezt fújtam a homlokomra hidratálóként. Akkor elég volt. Most télen nem veszem hasznát, de ettől még megér 5 csillagot.

2017.11.21. 18:36

Hirtelen felindulásból vettem meg, azóta is azon gondolkodom, minek :-) Se nem toner, se nem rétegzős rutin része. Kb. mintha vizet permeteznék magamra, amiben lehet valami kis extra adalék, de nem annyi, hogy érezni is lehessen… Csak röhögni tudok magamon, hogy be tudok dőlni az ilyen termékeknek :-)

2016.11.26. 09:44

Újravevős, tonik mellett és helyett is használom, könnyed, nagyon jól hidratál, kár hogy nincs nagyobb kiszerelésben.

2016.01.08. 09:07

Nem egy nélkülözhetetlen termék, de kellemesen hidratáló és nyugtató arcpermetnek tartom, némi gyulladáscsökkentő hatással és persze szép, tiszta összetevőkkel. A Benton Aloe BHa tonere után használom, elvileg napközben is fel lehetne frissíteni vele a bőrt, de én inkább csak reggel és este fújogatok belőle egy kicsit. A blogomon megtaláljátok a részletesebb tesztet róla a véleményemmel.