Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
BabyDoll
Különleges, vitalizáló sampon, használata minden hajtípusra ajánlott. A Ghassoul természetes, vulkanikus eredetű agyag és az értékes argánolaj speciális keveréke selymes, fényes és tartással teli hajat varázsol.
2018.07.20. 17:00
Vékony szálú, kevés és nagyon hamar zsírosodó hajam van. Sok-sok próbálkozás után ez az sampon, amivel 1,5-2 napra ki tudtam tolni a hajmosást (a minden reggel helyett). Sorstársaim bizonyára tudják, hogy ez mekkora ajándék...
2017.04.13. 11:29
Elég drága sampon de szerintem tényleg megéri az árát, rengeteg babahajam lett tőle és nagyon jó tartást ad a hajamnak. Emellett fényes és puha lesz tőle a haj, nem utolsó sorban az illata is isteni, szerintem mindenképpen megér egy próbát!
Utoljára szerkesztve: 2017.01.06. 10:02 - 2016.10.01. 09:06
Megvettem mondván, hogy szeretnék átállni a natur termékekre. Az első próbán túl van egyelőre kétesek az érzéseim. A kis 150ml-s doboz szerintem gyorsan el fog kopni, ami ár érték arányban nem a legjobb hír, mondjuk ha beválik akkor az sem fog zavarni annyira. Az illata hát olyan semmilyen, még ezzel is ki tudok békülni. A nem habzása már nagyobb probléma, bár régebben használtam szinte hab nélküli sampont és emlékeim szerint hozzá szokott a hajam. Szóval a nemhabzása miatt kicsit nehézkes volt kiöblíteni és nem tudom hogy lesz ez, ha felteszek előtte egy olajos pakolást a hajamra. A hajam mondjuk szép állagú lett, de ez félig betudható a balzsamnak is.Szóval most 3 csillag, aztán majd jövök updatelniUpdate:Lassan egy hónapja használom, egészen összebarátkoztunk. Az második használat óta úgy használom, hogy egy kis üres flakonba nyomok 2-3at majd azt felhigítom vízzel. Az első samponozásnál nem nagyon habzik, a másodiknál már elég jó lesz. Az olajat is szépen lemossa a fejbőrömről, úgyhogy igazán nincs okom panaszra. A hajam nagyon puha lesz szinte kéreti magát a simogatásra, de még nem vagyok 100%-ra meggyőzve az újravásárlásról.Most telik le a 3 hónap és kb még 1 mosásra elegendő van benne. Kétesek az érzéseim, de azt hiszem maradunk együtt. Nem azafajta termék amiért élek halok, de teszi a dolgát. Összebarátkoztunk, rájöttem hogyan használjam így a következő flakon szerintem tovább fog tartani. Részben szerintem ennek is köszönhető hogy most heti 1szer mosok hajat. Azt nem mondom, hogy a hétvégére is pomázik a hajam, de olyankor általában megfejelem egy olajos pakolással amit éjjel is rajtahagyok, majd mikor reggel megmosom tökéletesen lehoz minden felesleges olajat annak ellenére, hogy nem nagyon habzik. Ez nálam nagy szó, mert korábban az iszonyat habzó samponok is olajosan hagyták a hajamat ami rögtön +1 mosás. Az az igazság, hogy nem nagyon találtam még olyan sampont aminek ilyen szépek lennének az összetevői és emiatt most megkapja az 5 csillagot. Láthatjátok, hogy nem indult túl fényesen a közös életünk, de miután elhagytam a hajformázó cuccokat a sok szilikont és egyéb barátait utána sokkal jobban éreztem, hogy ez a termék is működik és egyre jobb. Lányok ha szeretnének egy sampont ami kíméletesen tisztít, pont azt adja amit kell akkor ez egy jó választás lehet.Közben el is fogyott én pedig nem vettem újra, gondoltam elhasználom azt ami még ezelőttről maradt. Ugyan régebben azzal se volt problémám, de most így ezt elhagyva érzem, hogy mennyire jó is volt. Míg ezt használtam heti 1szer mostam hajat és 4 nap után is olyan tartása volt a hajamnak hogy csak na, most egy másik samponnal már mosás után lelapul és nem is lehet mit kezdeni vele. Fele annyira selymes és szinte kezelhetetlen. Ja és rögtön 2 mosással kezdtem mert az nem hozta le az olajat. Egy szó mint száz megrendeltem a következő adagot.
2016.04.27. 20:11
2. flakont is megvettem. Tetszik, hogy tovább megmarad a frissen mosott haj érzése. Puha a hajam tőle és a tartása is jó.
2015.11.20. 08:33
Jó ez a sampon, jó az illata, szép lesz a hajam tőle, de iszonyatosan drága :( ennyit szerintem nem ér.
Utoljára szerkesztve: 2015.07.11. 06:47 - 2015.06.28. 07:15
Lassan egy hónapja használom ezt a sampont és abszolút kettős érzéseim vannak vele kapcsolatban. Kitűnő az állaga, jól habzik, fantasztikus illata van. Szépen tisztít, utána rendkívül fényes a hajam. És itt jön a de, sajnos én nem tapasztalom az extra tartást a vékony szálú hajamon és még úgy is érzem, hogy az egyébként is gyorsan zsírosodó hajam még gyorsabban zsírosodik tőle, pedig pont ezért ruháztam be rá, hogy hátha ki tudom tolni egy picit a hajmosások sűrűségét. Így számomra sajnos nem éri meg az árát. :( Természetesen egyből két tubusra is beruháztam, mert ugye elég nehéz hozzájutni, az egyik érintetlen, de majd szépen lassan, felváltva másik samponnal elhasználom ha a nyakamon marad. Egyébként valószínűleg az én hajtípusomnak nem jó, ettől nem írom le végleg, mert ahogy olvasom sokaknak beválik.